Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Craioveanu: ”Contra nu știe când și dacă ajunge la Dinamo. Să dea Dumnezeu să stea Ando mulți ani!”

Recommended Posts

HJ5Kn6fg.jpg

 

Încă de după venirea lui Adrian Mutu ca manager general la Dinamo s-a vorbit despre înlocuirea lui Ioan Andone, iar unde dintre variantele vehiculate este Cosmin Contra. Fostul fundaș dreapta se află însă în continuare în Spania, acolo unde se vede constant cu un alt fost internațional român, Gică Craioveanu.

 

Fostul jucător al lui Real Sociedad, Villarreal și Getafe a spus despre Contra că nu știe dacă va ajunge pe banca lui Dinamo. În plus, Craioveanu și-ar dori ca Andone să rămână în ”Ștefan cel Mare”, întrucât nu înțelege de ce lumea nu are răbdare cu el.

 

”Jucăm whist, ne mai vedem la un amical, la o miuță. Nu știe nici el când și dacă ajunge la Dinamo. Să dea Dumnezeu să stea Ando mulți ani la Dinamo. Vorbim de binele lui Dinamo și eu îl apreciez pe Ando. De ce nu avem răbdare cu antrenorii sau jucătorii și le punem atâta presiune? Dacă nu ai două rezultate bune, ești deja slab ca jucător sau antrenor. A, dacă trec 2-3 luni și nu ai rezultate, atunci ok. Stau așa slab în clasament, ca să îl dăm afară pe Andone? Ce a investit Dinamo? A cheltuit câteva zeci de mii sau sute de mii de euro și i-au adus pe Messi, Benzema și Lucas Moura? Să-i dăm măcar o jumătate de an lui Ando, pentru că are experiență, are sufletul bun și știe să dea bine și cu biciul. Sunt lucruri fundamentale pentru un antrenor de succes”, a declarat Craioveanu la Digi Sport Special.

 

Mai mult, pe lângă faptul că lotul lui Dinamo n-a fost completat cu jucători de valoare, din ”Groapă” a plecat și Paul Anton, despre care Craioveanu crede că va rămâne la Getafe:

 

”În vestiar suntem 25 de rechini, toți ne gândim că putem să jucăm, că avem talent și suntem mai buni ca alții. Să-l lăsăm să lucreze și apoi să îi cerem rezultate. Nu doar că nu i-am adus jucători, i-am și luat. Pe Paul Anton l-am luat la noi la Getafe și joacă foarte bine. A avut o perioadă în care a lipsit 3 săptămâni pentru o accidentare la genunchi și acum e titular. Clauza de cumpărare e stabilită, e de 750.000 - 850.000”, a mai zis Gică Craioveanu la Digi Sport Special.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...