Jump to content
Sign in to follow this  
T3040R

[Prezentare] Dead Rising 3

Recommended Posts

    Dead_Rising_3_Cover_Art.jpg

Numele Jocului : Dead Rising 3

Descriere : Dead Rising 3 este un joc open world de groază, personajul principal al acestui joc minunat se numeste Nick Amos, un singur om importriva unei armate de zombii, prins în oraşul Los Perididos, California. În acest joc de tip open-world vei putea folosi vehiculele pentru a te apara de zombii care vor sa te atace.
Ca şi în versiunile anterioare ale jocului, vei avea la dispoziţie sute de obiecte cu care poţi zdrobi zombii, de asemenea poţi combina aceste obiecte pentru a crea noi moduri cu adevarat terifiante prin care poţi mutila zombii.

Dead Rising 3 iţi permite să explorezi oraşul vast Los Perididos. Grupurile imense de zombii cu inteligentă artificiala te vor provoca sa-ti folosesti toate abilitaţile de luptă şi de supravieţuire pentru a ramane in viata. În Dead Rising 3 poţi folosi vehiculele atât pentru transport cât şi ca mijloc de luptă. Dar fii atent zombii se vor agaţa de vehicul şi te vor ataca in timp ce conduci.

Dead Rising 3 iţi permite sa faci echipă cu un prieten prin Xbox Live online co-op. Poţi iesi sau intra in joc in orice moment, astfel vei putea sa iti ajuti prietenul să avanseze in joc şi in acelaşi timp vei putea contribui si la progresul propriei poveşti pentru a caştiga puncte de experienţă.

Dead Rising 3 oferă o experienţă de joc accesibilă pentru toţi cei care iubesc jocurile de actiune open-world. Dacă vreţi să vă faceţi un cadou special de Craciun, noua consola de jocuri Xbox One este o varianta excelenta. N-ar trebui sa rataţi Dead Rising 3, probabil e cel mai bun joc disponibil pentru aceasta platforma. 


Pe ce consolă se joacă : Xbox One

Trailer :

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...