Jump to content
Sign in to follow this  
KAHN

[Prezentare] WATCH DOGS 2

Recommended Posts

Poster : WD2-ubicom-gameinfo-boxart-rated-tablet-
Numele jocului : WATCH DOGS 2
Descriere : Foloseste hacking-ul pe post de arma in lumea deschisa uriasa si dinamica din Watch Dogs 2.

In 2016, ctOS 2.0, un sistem avansat de operare conectat la infrastructura orasului, a fost implementat in mai multe orase din Statele Unite ale Americii pentru mai multa siguranta si eficienta.
Preia rolul lui Marcus Holloway, un hacker tanar genial care traieste in locul de nastere al revolutiei tehnologice, San Francisco Bay Area. Alatura-te Dedsec, o organizatie notorie a hackerilor, si scoate la iveala pericolele ascunse ale sistemului ctOS 2.0, care, aflat in mainile coporatiilor corupte, este folosit pentru a monitoriza si manipula locuitorii la o scara imensa.
Beneficiind de puterea hacking-ului si avand Dedsec-ul de partea ta, lanseaza Hack-ul Secolului, distruge ctOS 2.0 si reda libertatea celor carora le apartine: oamenilor.

Bun venit in San Francisco Bay Area

Exploreaza o lume deschisa uriasa si dinamica, care ofera o varietate incredibila de posibilitati de gameplay. Foloseste hacking-ul in timp ce te implici in urmariri periculoase de masini pe strazile din San Francisco, cand traversezi cartierele colorate si vibrante din Oakland pe acoperisuri, sau cand te infiltrezi in birourile companiilor din Siicon Valley. Sunt multe secrete care asteapta sa fie descoperite in locul de nastere al revolutiei tehnologice.

Hacking-ul este arma ta

Controleaza infrastructura orasului, fiecare dispozitiv conectat si bazele de date personale ale tuturor. Preia controlul asupra dronelor, masinilor, macaralelor, robotilor de securitate si multe altele. Hack-uieste inamicii si trecatorii – manipuleaza-i in moduri diferite pentru a declansa lanturi de evenimente imprevizibile. Fiecare persoana, fiecare vehicul pe care il conduc, fiecare dispozitiv conectat pe care il folosesc pot fi hack-uite.

CTRL-ul este in mainile tale

Foloseste hacking-ul si stealth-ul pentru a completa misiuni fara a ucide vreun inamic, sau combina hacking-ul cu armele de care dispui pentru o abordare mai feroce. Dezvolta diferite skill-uri pentru a-ti imbunatati stilul de joc si upgradeaza-ti uneltele de hacking – masini teleghidate, drone Quadcopter, arme imprimate 3D si multe altele.
Pe ce consola se joaca : PS4
Trailer :

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...