Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Xabi Alonso se retrage din fotbal de la Bayern!

Recommended Posts

eFG2TClg.jpg

 

Bayern Munchen i-a prelungit cu succes contractul lui Arjen Robben, dar îl pierde pe Xabi Alonso, care și-a anunțat retragerea din activitatea fotbalistică, la finalul acestui sezon, când îi expiră și înțelegerea cu Bayern Munchen.

 

Mijlocașul în vârstă de 35 de ani a făcut parte din cea mai de succes generație a Spaniei, care a câștigat de două ori Campionatul European (2008, 2012) și Cupa Mondială din 2010. Chiar dacă în septembrie anunţase că ar dori să-şi continue aventura la Bayern,se pare că s-a răzgândit și va pune punct carierei, după cum anunță germanii de la Sport Bild, citați de Agerpres.

 

Fost jucător la Liverpool şi Real Madrid, Xabi Alonso a ajuns în 2014 la Bayern Munchen de la Real Madrid, pentru aproximativ 9 milioane de euro. La gruparea bavareză, mijlocașul spaniol a câştigat două titluri, Cupa şi Supercupa Germaniei.

 

Antrenorul italian Carlo Ancelotti îi caută deja un înlocuitor lui Alonso, iar Marco Verratti e considerat cea mai bună soluție pentru mijlocul campioanei Germaniei.

 

114 meciuri și 16 goluri are Xabi Alonso în echipa națională a Spaniei, pentru care a jucat din 2003 până în 2014.

Două Ligi ale Campionilor a câștigat mijlocașul spaniol de-a lungul carierei: una cu Liverpool (2005) și una cu Real Madrid (2014).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

\

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...