Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Boloni ”dă de pământ” cu finanțatorul Stelei și îl critică și pe Duckadam

Recommended Posts

cq8X5j7g.jpg

 

Ladislau Boloni (63 de ani), unul dintre cei mai mari jucători din istoria Stelei, se disociează de actuala grupare din Liga 1 și explică și de ce finanțatorul roș-albaștrilor nu mai este agreat de o mare parte a fanilor. În plus, tehnicianul l-a criticat și pe Helmuth Duckadam, actualul președinte de imagine al clubului.

 

”Toți, în afară de Duckadam, suntem împreună! Spuneți-mi, cine e cu Duckadam? El are un interes existențial. Poate că Duckadam simte că nu mai e în relații cu noi. El trebuie să fie foarte inteligent, să-și apere echipa la care este angajat, dar să-și respecte foștii colegi. Avem dreptul să vedem lucrurile diferit.

 

Actuala conducere a Stelei, în special patronul, nu se bucură de simpatia publicului. Acest om, din punct de vedere intelectual, nu este capabil să se ridice la nivelul așteptărilor suporterilor.

De aici se trag toate antipatiile împotriva patronului. Acesta este simpatizat doar de cercul lui restrâns. Amintiți-vă când s-a purtat urât cu galeria, cu fostele glorii. I-a jignit pe nea Imi, pe Iordănescu, pe mine, pe Hagi, pe Stoica, pe Balint”, a spus Boloni pentru ”Libertatea”.


"Războiul" dintre Steaua lui Becali și Clubul Sportiv al Armatei a împărțit fostele glorii ale clubului în două tabere, iar un al treilea grup, mai redus numeric, încă mai speră la o cale de mijloc prin care să se poată evita divizarea ireversibilă a celei mai de succes echipe din istoria fotbalului românesc.

 

Gigi Becali a anunțat, surprinzător, marți, ÎN DIRECT la ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, că este gata să renunțe la echipă și să o cedeze fostelor glorii, în frunte cu Gabi Balint, Marius Lăcătuș și Victor Pițurcă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...