Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Două ţinte anunţate de Mutu: "Interesul meu e să vin cu calitate, cu un plus de valoare"

Recommended Posts

BawWjWug.jpg

 

Dinamo nu a făcut nicio achiziţie în această pauză competiţională. Florin Cernat şi Lucian Sânmărtean au fost două dintre ţinte, însă negocierile nu s-au concretizat. Adrian Mutu susţine că roş-albii au două ţinte importante: un fundaş central şi un număr 10.

 

Managerul general al lui Dinamo a vorbit, în direct la Digi Sport Matinal, despre campania de transferuri a grupării din Ştefan cel Mare.

 

"Noi lucrăm la asta, vrem să facem, dacă va fi cazul, să aducem întăriri. Trebuie să aducem transferuri care într-adevăr aduc ceva în plus echipei, nu doar pentru a transfera. Suntem în contact cu Andone, vorbim, ne consultăm, cerem părerea. Noi vedem jucători, analizăm, aducem alţii şi împreună decidem. Deadline-ul e 31 ianuarie, ştii şi tu foarte bine că în Italia cele mai tari transferuri se fac în ultima zi. Dinamo are jucători, dar trebuie să mai aducem un fundaş central, în caz de accidentări, de suspendări, de alte lucruri.

 

Băieţii de la scouting îşi fac treaba foarte bine. Mahlangu şi Nemec s-au integrat foarte bine. Nu e uşor, sunt multe de analizat, suntem 3 băieţi care ne dăm cu părerea. De când am venit eu Dinamo nu face transferuri doar ca să le facă. Nu ne interesează numărul de jucători. Suntem liniştiţi, suntem pe un drum bun, nu vom face transferuri de dragul de a le face. În ultimii ani s-au adus 10-11 jucători, au plecat alţii, nu a fost continuitate.

 

Vrem un număr 10, un jucător de calitate, goluri, experienţă. Nu ne uităm la jucători care sunt în România. Căutăm în altă parte şi sper să facem o surpriză până la finalul perioadei de transferuri. Există, fără nicio supărare, posibilitatea să nu luăm pe nimeni. Avem un Petre, un Dudea, un Târcoveanu, tinerii lui Dinamo. Ştiu că suntem puţin presaţi, trebuie rezultate şi trofee, dar vrem şi jucători din pepinieră, care să aibă Dinamo în sânge.

 

Interesul meu e să vin cu calitate, cu un plus de valoare. Mă interesează să am rezultate. Trebuie să le dăm încredere celor care sunt şi să mai aducem doi care să aducă un plus de valoarea. Eu sunt sincer, sunt aici cu băieţii şi cu domnul Negoiţă. Nici de Ceccarelli nu sunt mulţumit, să zic aşa. El poate juca mult mai bine, aştept să-l văd după perioada de pregătire. Poate aşa sunt eu, prea pretenţios.

Am putea să plătim o sumă pentru un jucător cu care sunt în negocieri şi domnul Negoiţă mi-a spus că nu e niciun fel de problemă, deci ceea ce s-a scris referitor la investiţii nu e adevărat.", a declarat Adrian Mutu la Digi Sport Matinal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...