Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Steaua i-a luat pe Alibec şi pe Gnohere şi insistă în secret pentru al treilea transfer

Recommended Posts

ZU7ua7gg.jpg

 

După ce a rezolvat problemele din ofensivă, prin transferurile lui Denis Alibec şi Harlem Gnohere, patronul Stelei, Gigi Becali, îşi concentrează eforturile pe întărirea apărării. Roş-albaştrii nu au renunţat încă la Mihai Bălaşa, pentru care au revenit cu o nouă ofertă.

 

"Pentru Bălaşa mi-au cerut (AS Roma - n.r.) 200.000 pe împrumut şi clauză de cumpărare de 1,5 milioane. Eu le-am spus că nu dau nimic pe împrumut şi 500.000 clauză. Să vedem. Deocamdată, a căzut", spunea Becali, acum câteva zile, atunci când a fost întrebat despre stadiul negocierilor pentru fundaşul de 22 de ani.

 

Cu toate acestea, şansele ca fostul jucător de la Viitorul să ajungă sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf în această iarnă sunt în continuare mari. Mai ales că Bălaşa nu a făcut un secret din faptul că îşi doreşte să evolueze pentru roş-albaştri. 

 

Deşi afacerea părea căzută, Becali nu a dorit să mai mediatizeze transferul şi a decis să poarte în continuare negocieri, în secret. Finanţatorul Stelei a revenit acum cu o nouă ofertă pentru Bălaşa.

 

"Aştept să semnez cu Steaua, sper să se rezolve cât mai repede. Eu îmi doresc să joc, nu mă interesează dacă vin în România sub formă de împrumut sau ca transfer definitiv. Oricum, dacă va fi să ajung sub formă de împrumut, cu siguranţă va exista o clauză prin care echipa să mă poată cumpăra.

 

Vreau să ajung cât mai repede în cantonamentul Stelei, să mă acomodez, să îmi cunosc colegii şi să înţeleg filosofia despre fotbal a domnului Reghecampf", a declarat Bălaşa, la Digi Sport.

 

Steaua şi Roma au continuat negocierile, iar Becali a făcut o altă ofertă. Sunt şanse ca cele două părţi să ajungă la un numitor comun în următoarele două-trei zile.

 

În prima parte a sezonului, Mihai Bălaşa a fost împrumutat de AS Roma în Serie B, la Trapani. Românul a jucat în 8 meciuri pentru sicilieni, doar două dintre acestea ca titular.

 

În precedentele două stagiuni, Bălaşa a jucat la Crotone, formaţie la care a bifat 53 de prezenţe în Serie B şi a marcat 2 goluri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...