Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Vali Badea a povestit 3 întâmplări memorabile cu patronul Stelei: ”Mi-a pus în gheată un fir din barba unui călugăr!”

Recommended Posts

zHr18qdg.jpg

 

Valentin Badea (34 de ani), fostul atacant al Stelei, cel care a rămas în memoria fanilor după ”dubla” cu Standard Liege, de la 23 august 2016, scor 2-1, meci în urma căruia roș-albaștrii au ajuns în grupele Champions League, după 10 ani de pauză, a povestit, ÎN DIRECT la Digi Sport, trei întâmplări memorabile pe care le-a avut cu Gigi Becali. 

 

Prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”, Badea a spus că s-a înțeles foarte bine cu Becali și că Steaua de acum este și cea adevărată. Fostul fotbalist, care s-a lansat între timp într-o afacere personală, a spus cum finanțatorul i-a comunicat că va marca de mai multe ori.

 

”Mi-aduc și acum aminte foarte bine de acel meci cu Standard. S-a jucat pe fostul ’23 August’, chiar pe 23 august. De când am plecat de la stadion, de la Ghencea și când am ajuns acolo, la stadion, era așa de multă lume că abia a intrat autocarul.

 

Înainte de meci, i-a spus lui Oli că a visat două oi și că trebuie să joc eu neapărat, pentru că voi marca două goluri. Oli a zis: ’Da, Gigi, am înțeles!’

Apoi, la un meci, la Pitești, cu FC Argeș, i-a spus din nou că iar a visat două oi și că iar să mă bage că voi da gol. Dar Oli i-a spus: ’nu pot să-l bag pentru că simte ceva la picior’. După meci, Oli i-a spus lui Gigi: ’cu Standard oricum juca pentru că Victoraș era accidentat iar acum l-am menajat’. Urma meciul cu Lyon în Champions League, dar tot am intrat și am dat pasă de gol, am câștigat cu 1-0”, a povestit Badea la Digi Sport.

 

Fostul atacant a mai istorisit o poveste petrecută chiar în vestiar, înaintea meciului cu Real Madrid.

 

”Să vă mai spun una. Înainte de meciul cu Real Madrid - eu eram genul de jucător care nu putea să doarmă înainte de meci -, eram agitat. După ce am mâncat, m-am dus în vestiar, îmi făceam ghetele și, deodată, m-am trezit cu dumnealui în vestiar lângă mine.

 

’Vin-o încoace. Unde stai?’, m-a întrebat. Aici, am răspuns eu. ’Adu-mi gheata! Cu ce picior dai tu?’ Cu dreptul, cu stângul nu e problemă (n.r. - râde). I-am adus gheata, a scos o hârtie și din acea hârtie, tocmai venise de la Muntele Athos, și mi-a dat un fir de păr din barba celui mai vechi călugăr de la Muntele Athos. Și mi-a zis: ’azi vei da gol cu Real Madrid!’

Și s-a întâmplat chiar să marchez, dar din păcate am luat patru de la ei”, a mai povestit Badea la ”Digi Sport Special”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...