Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Nebunie la sosirea lui Carlos Tevez în China! O "mare de oameni" l-a primit ca pe un erou

Recommended Posts

WL9mtw4g.jpg

 

Atacantul Carlos Tevez a fost întâmpinat de sute de suporteri entuziaşti la Shanghai, oraşul în care se află noul său club din prima ligă din China. Shanghai Shenhua l-a transformat pe argentinian în cel mai bine plătit fotbalist din lume, cu peste 40 de milioane de euro pe sezon.

 

Golgheterul sud-american, în vârstă de 32 ani, a apărut zâmbitor în aeroportul internaţional din Shanghai, înconjurat de poliţişti care l-au ajutată treacă de mulţimea compactă de fani care strigau: "Carlos! Carlos!", însă nu a făcut nicio declaraţie ziariştilor prezenţi la sosirea sa, precizează AFP.

 

Transferul fostului jucător al echipelor Manchester United, Manchester City şi Juventus Torino la Shanghai Shenhua s-a ridicat la 10,5 milioane euro, conform site-ului specializat transfermarkt.de.

 

Conform presei argentiniene, cel pe care mass-media chineză îl numeşte deja "Bestia" urmează să încaseze un salariu anual de 38 milioane euro pentru fiecare din cele două sezoane în care va îmbrăca tricoul lui Shanghai Shenhua, depăşind astfel cele două mari vedete ale fotbalului mondial, argentinianul Lionel Messi şi portughezul Cristiano Ronaldo.

 

Sosirea lui Carlos Tevez de la clubul argentinian Boca Juniors are loc la două săptămâni după cea a starului brazilian Oscar (ex-Chelsea), care a semnat cu rivala Shanghai SIPG, în schimbul unei indemnizaţii de transfer în valoare de 60 milioane euro, un record pentru fotbalul asiatic.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...