Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Fanii Realului s-au săturat: "Ronaldo n-a vrut să joace! Să plece în China!" Cer un super atacant în locul lui

Recommended Posts

E5ENdhSg.jpg

 

Fanii madrileni și-au pierdut răbdarea, după al doilea eșec consecutiv al Realului și principala țintă este Cristiano Ronaldo, pe care l-au trimis în China, campionatul de unde i-a venit oferta gigant pe finalul anului trecut.

 

A fost pentru prima dată când Real Madrid a pierdut două meciuri la rând sub comanda lui Zinedine Zidane, iar suporterii au uitat repede că tot francezul a realizat și cea mai bună serie din istoria fotbalului spaniol: 40 de meciuri consecutive fără înfrângere, performanță grație căreia a depășit Barcelona lui Guardiola.

 

Cei aproape 60.000 de fani care au fost la meciul cu Celta au plecat dezamăgiți de pe Santiago Bernabeu. Vedeta Cristiano Ronaldo și antrenorul Zidane nu au scăpat de critici. Portughezul a fost trimis în China, iar francezului i s-a reproșat că a început cu Ronaldo vârf, într-o poziție care nu-l avantajează, iar atacanții autentici, Morata și Benzema, au fost lăsați pe bancă până în repriza secundă.

 

În locul noului Balon de Aur, fanii îl cer pe Robert Lewandowski, de la Bayern.

 

"Dacă are ofertă de multe milioane, să se ducă în China!", a spus unul dintre fani, aluzie la oferta de de 100 de milioane de euro pe an primită din partea unei echipe din noul "El Dorado" al fotbaliștilor.

 

"Să se ducă în China și să vină Lewandowski! Cred că nu a vrut să joace", a spus altul.

 

"Cristiano nu e o soluție ca 'număr 9'", a fost de părere un alt suporter, supărat că Zidane l-a folosit pe lusitan ca vârf împins.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...