Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Piți a dezvăluit cearta cu Becali: ”Ai fost adus să dai bani, nu că ești inteligent”

Recommended Posts

IjYDufvg.jpg

 

Victor Pițurcă a dat cărțile pe față. Fostul selecționer a povestit cu lux de amănunte cum a plecat de la Steaua în 2004. Despărțirea s-a produs pentru că proaspătul finanțator, pe atunci, al roș-albaștrilor, Gigi Becali, a dorit să se bage peste antrenor și să dea afară un jucător.

 

Pițurcă susține că Becali nu avea curaj să-i zică direct și l-a trimis pe Leo Strizu să-l dea afară de la echipă pe Romeo Pădureț. Despărțirea s-a produs chiar cu trei zile înainte de startul noului sezon, după ce echipa se întorsese din cantonament.

 

”Înainte de startul campionatului m-am certat cu el, și am plecat de la echipă, voia să dea un jucător afară, să scoată un jucător din lot. Începuse să fie șmecher în fotbal. Trecuse un an de când era în fotbal și era expert în fotbal.

 

Voia să-l dea afară pe Pădureț, cu 3 zile înainte de starutul sezonului. Nu îndrăznea să-mi spună mie, l-a trimis pe Strizu, omului îi era și rușine de mine. Mi-a zis: ”Băi Piți, uite că Gigi vrea să-l scoți pe ăsta afară”, susține Pițurcă.

 

Fostul antrenor al roș-albaștrilor a dezvăluit dialogul pe care l-a avut cu Gigi Becali înainte să plece de la Steaua. Pițurcă a fost extrem de acid la adresa finanțatorului echipei în conversația pe care au avut-o și susține că acesta a fost influențat de MM Stoica.

 

”Am pus mâna pe telefon și l-am sunat: ”Ce mă ai început să fii antrenor?” și el că: ”Băi, Piți, uite că eu îl plătesc degeaba, dau bani” și eu: ”Păi de ce crezi că ai fost adus, de asta ai fost adus aici, să dai bani, pentru ce crezi că ai fost adus aici? Că ești inteligent, că te pricepi la fotbal? Ai fost adus să dai bani!”

 

M-am certat cu el și am plecat de la echipă din cauza asta. Am lăsat o munca în spate și am plecat. El asta voia, că-i veniseră clănțănitorii, Stoica, ăia, îi băgau ăia în cap și la revedere s-a terminat”, a povestit Victor Pițurcă la Fotbal Club, de la Digi Sport.

 

Victor Pițurcă și-a început cariera de antrenor la Steaua în 1992 și i-a mai antrenat pe roș-albaștrii între 2000 și 2002, fiind înlocuit cu Cosmin Olăroiu, care a rezistat doar pentru câteva etape, Pițurcă revenind pe banca tehnică în octombrie 2002 și a părăsit echipa în 2004. Fostul selecționer a mai antrenat Steaua, pentru câteva luni, și în 2010.

 

Pe lângă Steaua, Pițurcă a mai antrenat în cariera sa Universitatea Craiova și Al-Ittihad. Câștigătorul Cupei Campionilor Europeni a mai condus echipa națională Under 21 și a fost selecționerul României.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...