Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Hagi se grăbeşte să aducă înlocuitor pentru Răzvan Marin, dar nu-l ia pe Aganovic

Recommended Posts

RdhOC17g.jpg

 

Neluţ Roşu, 23 de ani, a semnat o înţelegere cu Viitorul lui Gică Hagi care să intre în vigoare de la vară, după ce termină contractul cu Concordia Chiajna, dar cedarea lui Răzvan Marin la Standard Liege grăbeşte lucrurile. "Regele" a hotărât că trebuie să aducă un înlocuitor pentru Marin şi a făcut o ofertă financiară echipei din Ilfov pentru transferul imediat.

 

Pentru că Steaua îl lasă să plece gratis pe Aganovic, iar croatul a traversat o perioadă excelentă la Viitorul, toată lumea se aştepta la o reluare a colaborării. Surprinzător însă, Hagi nu îl vrea, cel puţin nu în condiţiile solicitate de jucător.

P

entru că oricum Concordia îl va pierde din vară, probabil că echipele se vor înţelege undeva în jurul a 75.000 de euro, sumă care ar mulţumi ambele tabere. Roşu a mai fost dorit şi de Astra, care oferise 50.000 de euro şi dacă insista probabil că până la urmă tranzacţia s-ar fi rezolvat. L-a luat însă pe Piţian, de la Pandurii, care este şi mai tânăr, 21 de ani, şi mai puternic. Roşu are 1,74 metri, iar Piţian 1,92 metri şi la nevoie poate juca şi fundaş central.

 

Afacerea s-ar putea derula foarte repede pentru că Hagi îl vrea urgent pe Roşu la antrenamente, să prindă cât mai mult din pregătirea centralizată rămasă în Cipru şi, mai ales, meciurile amicale. Transferul ar trebui sa se facă joi sau vineri, cel târziu.

 

După cum se ştie, azi ar trebui ca transferul lui Răzvan Marin la Standard să se oficializeze. Jucătorul se află de miercuri seară la Liege şi în această dimineaţă a făcut vizita medicală.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...