Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Piţurcă a anunţat un buget uriaş la CSA: "Sunt mulţi care vor să bage bani"

Recommended Posts

mOQYKcwg.jpg

 

Victor Pițurcă și-ar dori ca echipa CSA Steaua să fie primită în Liga 1. Fostul selecționer a dezvăluit că a găsit deja investitori pentru a susține financiar clubul și anunță un buget de 8 milioane de euro.

 

Fostul antrenor al Stelei susține că echipa pe care o va înființa Clubul Sportiv al Armatei va putea evolua în Liga 1 încă din sezonul viitor, iar Ministerul nu va mai avea nicio implicare, iar echipa va fi cedată unor investitori.

 

”Ministerul nu o să finanțeze nimic, ei vin cu palmares, cu ce au, cu baza și după o să vină investitorii. Sunt foarte mulți care vor să bage bani. Sunt și foarte mulți suporteri care vor ca Steaua să revină în Ghencea. Să nu mai fie doar o persoană care să decidă totul.

 

Dacă vom primi loc în Liga 1 vom avea cu ce să jucăm. Dacă vom fi în Liga 1 de la anul vom avea un buget de 8 milioane de euro, plus ce intervine pe urmă. Sponsori și restul. Avem oameni dispuși să bage bani. În momentul ăsta Steaua nu mai există, noi vrem să devină Steaua iar, nu facem nimic altceva”, susține Victor Pițurcă.

 

Fostul selecționer i-a amenințat și pe cei de la Federația Română de Fotbal, după poziția pe care aceștia au luat-o în acest scandal.

 

”Cei de la FRF o să aibă probleme, ei nu realizează acum, dar o să aibă probleme”, este de părere Pițurcă.

 

CSA Steaua a anunțat că-și va face echipă de fotbal, coordonatorul proiectului urmând a fi Marius Lăcătuș. Pițurcă și Tudorel Stoica sunt și ei susținători ai acestui proiect și sunt dispuși chiar să se implice în proiectul Armatei. Chiar dacă sprijină acest proiect, fostul selecționer nu e dispus să mai antreneze în fotbalul românesc în acest moment.

 

Lăcătuș susține că atât el, cât și cei din Minister își doresc să urmeze calea legală, dar nu s-ar da la o parte dacă ar primi loc în Liga 1.

 

”Noi vrem să respectăm regulamentele existente. Vom începe activitatea de acolo de unde ne permit regulamentele. Momentan, noi nu avem nimic de Liga 1, nu avem nici echipă, nimic. Dar vom putea face una dacă ni se va da un loc. Palmaresul este în curtea clubului, avem baza sportivă. Noi eram conștienți că o să fie și oameni pro și contra.

 

Am luat toate lucrurile în calcul, nu ne-am trezit noi acum să facem echipă. Mi-aș dori să joc în Liga 1, dacă mi s-ar da loc. Acum nu avem cu ce. În 2020 vom avea un stadion ultra modern. Bugetul pe care l-am avea în Liga 1 este unul foarte bun”, a declarat și Marius Lăcătuș.

 

De altfel, galeria Stelei de la Peluza Sud și-a anunțat deja susținerea pentru noua echipă a Armatei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...