Jump to content
Sign in to follow this  
Guest wLLy

Reacția lui Negoiță, după decizia Curții de Apel. ”Prioritatea a fost să salvez Dinamo din colapsul financiar!”

Recommended Posts

Guest wLLy

picture-Ionut-Negoita2.jpg-638-358-1-85.

 

Ionuț Negoiță, finanțatorul celor de la Dinamo, este convins că actualul conflict de la nivelul conducerii nu va lua amploare și nu va fi unul similar cu cel de la Steaua.

 

”În ceea ce privește situația litigiului personal pe care îl am cu domnul Nicolae Badea trebuie să fac următoarele precizari:

Prioritatea mea, atunci când am preluat Dinamo, a fost să salvez clubul din colapsul financiar în care se afla. La asta am lucrat până acum și cred că am reușit să aduc clubul pe linia de plutire.
Dinamo a fost și rămâne o prioritate pentru mine, iar consecința directă este că celelalte litigii personale au fost lăsate în planul secund. 

 

Sunt convins că împreună cu domnul Badea vom găsi soluții pentru rezolvarea acestei probleme pentru că sunt sigur că ambii vrem, în primul rând, binele lui Dinamo”, a spus Negoiță, într-un comunicat remis către mass-media.

 

Curtea de Apel a respins cererea lui Ionuţ Negoiţă de ridicare a sechestrului pus pe 92% dintre acţiunile clubului, în contul unei datorii de 2 milioane de euro către fostul patron, Nicolae Badea.

 

Dacă suma datorată nu este plătită în perioada următoare, este posibil ca Badea să redevină proprietarul echipei din Ştefan cel Mare.

Tribunalul Bucureşti a admis solicitarea lui Nicolae Badea de a pune sechestru pe acţiunile clubului Dinamo, pe data de 27 octombrie 2016, însă decizia a fost atacată la începutul lunii decembrie, la Curtea de Apel.

 

În urma sentinţei de săptămâna trecută, Negoiţă este obligat să achite, într-un fel sau altul, datoria pe care o are către Badea. În caz contrar, clubul poate reveni la fostul patron.

 

O altă variantă este ca acţiunile pe care s-a pus sechestru să fie scoase la licitaţie, un scenariu care ar aduce alt proprietar la Dinamo.

 

 

sursa: digisport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...