Jump to content
Sign in to follow this  
Guest wLLy

Astra a solicitat FRF ca Şumudică să fie chemat la judecată. "Mi-am luat bilet de avion"

Recommended Posts

Guest wLLy

151078_1.jpg


 


În plin cantonament în Cipru, Marius Şumudică va veni la Bucureşti peste 6 zile pentru a putea compărea în faţa Comisiei de Disciplină a FRF, care are pe ordinea de zi şi solicitarea Astrei ca propriul antrenor să fie penalizat cu 200.000 de lei pentru că a scandat împotriva patronului şi împortiva altor grupări din Liga 1! Adică aproximativ 45.000 de euro.


 


 


"Da, în data de 24 ianuarie mi-am luat bilet de avion şi voi pleca acasă. În data de 25, consecvent cum sunt, mă voi prezenta la ora 12:00 la Comisia de Disciplină.


"Nu e treaba mea că avem meci, din moment ce conducerea clubului mă cheamă în judecată, eu mă prezint acolo, e treaba mea ce...trebuie să mă prezint...Altfel, mă trezesc cu cine ştie ce amendă", a spus Şumudică, pentru TVR.


 


 


Ciudat este că în ziua respectivă Astra va susţine un meci amical, cu polonezii de la Pogon Szczecin, iar Şumudică nu va fi pe bancă. S-ar întâmpla spre finalul cantonamentului, când ar trebuie lămurit cam totul pentru startul campionatului, 3 februarie Astra - ASA Tg. Mureş, şi pentru şaisprezecimile Europa League, unde Astra joacă împotriva belgienilor de la Genk.


 


 


sursa: digisport


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...