Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Zidane își apără jucătorii în conflictul cu fanii: "Ronaldo va fi criticat mereu! Nu poți înțelege, dacă nu joci"

Recommended Posts

JLWr8W6g.jpg

 

Cristiano Ronaldo a fost principala țintă a cricilor fanilor, după ce Real Madrid a pierdut pentru prima dată două meciuri la rând sub comanda lui Zinedine Zidane, la scurt timp după ce stabilise cea mai bună serie din istoria fotbalului spaniol: 40 de meciuri consecutive fără înfrângere, performanță grație căreia a depășit recordul Barcelonei lui Guardiola.

 

Tehnicianul francez l-a apărat pe Ronaldo, spunând că acesta primește critici aspre indiferent cât de bine ar juca și cu atât mai mult după un meci pierdut, în care nu a marcat, deși a fost folosit în poziția de vârf împins.

 

"Cristiano va fi criticat mereu, atunci când nu marchează, atunci când joacă pe o poziție diferită... Rămâne un jucător care face diferența, chiar dacă într-un meci poate juca mai prost. Dacă nu joci, nu poți înțelege asta", a spus antrenorul Zinedine Zidane, la conferința de presă de vineri, care precedă meciul cu Malaga, programat sâmbătă, în etapa a 19-a din La Liga.

 

La înfrângerea de miercuri a Realului a fost fluierat și Danilo, pentru care Zidane a insistat și mai mult: "Fluierăturile sunt nedrepte. Nu doar din partea fanilor, ci a tuturor. E nedrept ce se spune despre el, e un profesionist și întotdeauna dă tot ce poate. Vrem cea mai bună versiune a lui, asta vrea și el și muncește pentru acest lucru. Sunt cu el 1000%, nu 100%, îl iubesc ca jucător".

 

Lotul anunțat de Real Madrid pentru meciul cu Malaga:

 

Portari: Navas, Casilla and Yanez;
Fundași: Ramos, Varane, Nacho, Marcelo and Danilo;
Mijlocași: Kroos, Casemiro, Kovacic, Modric, Asensio and Isco;
Atacanți: Cristiano Ronaldo, Benzema, Lucas Vazquez, Mariano and Morata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...