Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Guardiola, gata să renunțe la cel mai bun jucător al său după venirea lui Gabriel Jesus

Recommended Posts

t3momBKg.jpg

 

Venirea lui Gabriel Jesus la Manchester City ar putea însemna vânzarea celui mai bun marcator al echipei lui Pep Guardiola, Sergio Aguero. După ce atacantul brazilian a fost prezentat oficial, argentinianul a avut o întâlnire cu managerul ”cetățenilor”, iar Yahoo Sport susține că jucătorul de 28 de ani a fost informat că există posibilitatea să fie cedat.

 

Aguero, agentul și Guardiola au fost surprinși de către cei de la Daily Mail (foto jos), în noaptea zilei de joi, într-un restaurant din Deansgate. Jurnaliștii de la publicația britanică susțin însă că argentinianului venit la City în 2011 doar i s-a explicat faptul că nu va mai avea locul de titular asigurat și va trebui să lupte pentru acesta cu Gabriel Jesus, pentru care ”cetățenii” au plătit 32 de milioane de euro.

 

Directorul sportiv al clubului, Txiki Bergiristain, a lăsat însă de înțeles că brazilianul de 19 ani va fi preferat de către Guardiola în fața lui Aguero:

 

”Are potențialul de a deveni unul dintre cei mai buni jucători de atac și așteptăm să se dezvolte și mai mult în Manchester. Cu Pep Guardiola ca manager și cu echipa pe care o avem, cred că Jesus se află în locul potrivit pentru a-și atinge potențialul său maxim”, a zis Bergiristain.

 

Chiar dacă Aguero a marcat nu mai puțin de 18 goluri în acest sezon, în 22 de meciuri disputate în toate competițiile, cei de la Yahoo Sport susțin că Pep Guardiola și-ar dori să reconstruiască echipa lui City fără ca acesta să se mai regăsească în ea. Motivele enumerate de aceștia care stau la baza presupusei hotărâri a managerului catalan sunt predispoziția argentinianului la accidentări, agresivitatea sa din cauza căreia a și fost suspendat timp de șapte meciuri în actuala stagiune, dar și faptul că nu a acceptat prea bine decizia antrenorului de a-și implementa stilul de joc bazat pe multe pase pe care l-a practicat și la Barcelona și Bayern.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...