Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Alexandru Maxim, tot mai aproape de Leeds. Anunțul englezilor

Recommended Posts

PwMO6o0g.jpg

 

Printre cel mai bine plătiţi jucători din 2.Bundesliga, Alexandru Maxim e aproape să se despartă de Stuttgart, după ce nu a reușit să impresioneze în echipa șvabilor și pare că și-a pierdut motivația în Germania. Mijlocașul român e tot mai aproape de un transfer la Leeds, după ultimele informații apărute în presa din Anglia.

 

Deși a fost ofertat și de campioana din Concacaf, Maxim e tot mai aproape de Leeds United. Englezii scriu că agentul jucătorului a declarat că mijlocașul "exclude categoric" o trecere la Club America, formație pentru care a jucat și Ilie Dumitrescu în sezonul 1996-1997.

 

Jurnaliștii britanici scriu că Maxim poate semna cu Leeds chiar în această iarnă, singurul impiediment fiind salariul destul de mare pe care internaționalul român îl cere. Acest aspect s-ar putea rezolva în vară, dacă Leeds promovează în Premier League. Fosta semifinalistă de Liga Campionilor se află momentan pe locul 3 în Championship.

 

Maxim se află din ianuarie 2013 la Stuttgart, care l-a transferat de la Pandurii în schimbul a 1,5 milioane de euro. Internaționalul român nu s-a ridicat însă prea des la nivelul aşteptărilor germanilor: a adunat 122 meciuri şi a înscris 14 goluri pentru Stuttgart. În actualul sezon, Alexandru Maxim are 18 partide şi două goluri, în campionat şi Cupa Germaniei.

 

26 de ani are Maxim
3 milioane de euro e cota de piaţă a lui Maxim
1,5 milioane de euro a plătit Stuttgart pentru Maxim
2 goluri şi 5 pase decisive în 18 meciuri are Maxim în acest sezon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...