Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Despărțiri oficiale de Steaua! Doi jucători și-au reziliat contractele astăzi

Recommended Posts

39kaGtrg.jpg

 

Fundașul central Bogdan Mitrea și atacantul Bojan Golubovic și-au reziliat contractele cu Steaua și numărul despărților de roș-albaștri a ajuns la 3 în această iarnă, după ce a plecat și Alexandru Bourceanu, căruia i-a expirat înțelegerea și a plecat în Rusia, la Arsenal Tula.

 

Mitrea (29 de ani) și Golubovic (33 de ani) nu au făcut parte din lotul care a fost în primul cantonament al iernii, încheiat joi și au rămas în vacanță, alături de ceilalți jucători nedoriți de Reghecampf: Aganovic, Dan Popescu, Vîlceanu, Enceanu și Chitoșcă. Vineri s-au întâlnit cu oficialii clubului și au ajuns la o înțelegere pentru a-și rezilia contractele.

 

Cei doi nu au fost nici la reunire și nu au făcut nici vizita medicală odată cu restul lotului vicecampioanei Ligii 1 din sezonul trecut. În cazul lui Mitrea, Steaua a pus capăt împrumutului, deși în vară se înțelesese cu italienii de la Ascoli pentru întregul sezon.

 

"E adevărat, am reziliat cu Mitrea și Golubovic", a confirmat finanțatorul stelist Gigi Becali, pentru Digi Sport.

 

Ultimul meci al lui Mitrea în campionat a fost cel din octombrie 2016, cu Gaz Metan Mediaș, pierdut cu 0-1 de roș-albaștri pe teren propriu (VIDEO). Atunci, a fost pus la zid de Gigi Becali, după gafa făcută în partida cu medieşenii. Totuşi, Reghecampf nu a avut soluţii la dispoziţie şi a fost nevoit să-l titularizeze pe Mitrea în meciul de Cupa României cu Foresta, scor 2-1. Şi atunci a fost scos vinovat pentru reuşita sucevenilor, iar din acel moment nu a mai prins niciun minut în tricoul roş-albastru.

 

În cazul lui Golubovic, lucrurile au stat altfel: atacantul s-a supărat că nu s-a integrat și că a fost criticat pentru lipsa de eficiență (a marcat un singur gol în 20 de meciuri disputate în toate competițiile) și a cerut să fie lăsat să plece, după cum a anunțat chiar antrenorul Laurențiu Reghecampf.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...