Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Răspunsul dat de Registrul Comerţului, după solicitarea CSA de radiere a denumirii Steaua

Recommended Posts

6MiVBMwg.jpg

 

CSA Steaua a trimis, către Federaţia Română de Fotbal, Liga Profesionistă de Fotbal, Registrul Comerţului şi către președintele FC Steaua, Valeriu Argăseală, o notificare prin care solicită ca gruparea patronată de Gigi Becali să respecte decizia Curţii de Apel de a nu mai folosi semnele Steaua şi Steaua Bucureşti.

 

În notificarea semnată de comandantul CSA Steaua Bucureşti, Colonel Cristian Petrea, se solicită un răspuns scris din partea celor trei instituţii, dar şi a clubului condus de Becali.

 

În ciuda notificării, FRF a anunţat ieri că nu va obliga Steaua să schimbe numele. Din informaţiile Digi Sport, solicitarea CSA nu a avut succes nici la Registrul Comerţului.

 

Mai exact, cererea de radiere a denumirii Steaua a fost făcută tot doar pe baza certificatului de grefă. Pentru că în acest moment hotărârea nu este motivată, există doar minuta. Conform legii Registrului Comerţului, o radiere se face pe bază de hotărâre definitivă şi irevocabilă. Iar la Steaua, hotarârea Curţii de Apel e supusă recursului, deci nu e irevocabilă.

 

Încurcaţi de situaţie, juriştii Registrului Comerţului s-au reunit într-o şedinţă şi urmează să anunţe că nu pot radia denumirea, ci pot doar să "facă menţiunea" despre conţinutul certificatului, dar în acest moment nu vor trece la radiere!

Finanţatorul Gigi Becali a declarat, miercuri seară, în direct la Digi Sport Special, că a înregistrat trei nume la Registrul Comerţului pentru societatea care administrează echipa sa de fotbal - FCSB, Fotbal Club Sport Bucureşti şi Fotbal Club Sporting Bucureşti.

 

De asemenea, el a afirmat că va cere suspendarea executării deciziei Curţii de Apel Bucureşti, care a decis că nu mai poate folosi numele Steaua Bucureşti.

 

Pe 21 decembrie 2016, Curtea de Apel Bucureşti i-a interzis omului de afaceri Gigi Becali să mai folosească numele "Steaua" şi "Steaua Bucureşti" în denumirea societăţii comerciale care administrează clubul de fotbal, SC Fotbal Steaua Bucureşti SA, şi în cea a echipei FC Steaua, înscrisă la asociaţiile şi federaţiile sportive (FRF şi LPF).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...