Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Încă doi jucători pe lista de achiziții a Astrei. Ultimele noutăți despre situația lui Șumudică

Recommended Posts

vkXUlBRg.jpg

 

Calificată în primăvara europeană, dar cu un parcurs mai sub așteptări în Liga 1, campioana Astra l-a pierdut pe Alibec în această pauză competițională, dar a fost destul de activă pe piața transferurilor. Giurgiuvenii i-au adus pe Sergiu Buș, Pițian, Balaure și Claudiu Belu-Iordache, dar nu și-au încheiat campania de achiziții. Președintele Dani Coman a dezvăluit că în afara lui Budescu, care se pregătește deja cu Astra în Cipru și e foarte aproape să semneze, campioana încearcă să mai aducă doi jucători.

 

"S-ar putea să mai vină jucători. Mai suntem în discuții cu 2 jucători. Vrem să aducem jucători titulari. Poate vor mai și pleca. Cert este că Șumi încearcă să cristalizeze o formulă de început. Avem 30 de jucători în lot în momentul de față. Nu este ușor să facem un prim 11 pentru că sunt foarte mulți.

 

Transferurile pe care le-am făcut ne vor ajuta foarte mult atât în viitorul apropiat cât și în cel îndepărtat. Problemele financiare sunt aproape rezolvate. Jucătorii își vor primi banii. Salariile din noiembrie și decembrie. Avem stabilitate și stăm chiar foarte bine. Neluț Roșu a fost o variantă pentru noi, dar nu mai este. Știu că a semnat un contract din vară cu Viitorul" a dezvăluit Dani Coman în cadrul unei intervenții telefonice la Digi Sport Matinal.

 

Șumudică rămâne în cantonament deși a fost chemat la Comisie

 

Oficialul campioanei a dat asigurări că Marius Șumudică va rămâne în cantonament, deși pe 25 ianuarie este chemat la Comisia de Disciplină a FRF chiar la socilitarea clubului. Astra a cerut ca propriul antrenor să fie penalizat cu 200.000 de lei (45.000 de euro) pentru că a scandat împotriva patronului şi împortiva altor grupări din Liga 1.

 

"Nu clubul stabilește când e termen la Comisie. Ei au pus termen pe data de 25, nu noi. Șumi pregătește foarte bine echipa. Noi avem nevoie de el să rămână la pregătire. Să nu-și facă nimeni nicio problemă. Se va amâna acest termen. Nu vom crea nicio problemă nici lui și nici echipei. Prioritar este ca echipa să se pregătească în condiții normale și liniștite. Am o relație foarte bună cu Șumudică. Eu nu am ce să reproșez echipei tehnice. Cred că am făcut o pregătire foarte bună" a mai declarat fostul portar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...