Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Adi Popa nu a revenit în țară după cantonamentul Stelei. A plecat în Belgia!

Recommended Posts

x7lR7szg.jpg

 

Directorul sportiv al Stelei, Mihai Stoica, nu a fost singura absență importantă din delegația roș-albaștrilor, la întoarcerea la București din primul cantonament al iernii. Nici Adi Popa nu a revenit alături de ceilalți steliști și a preferat să meargă în Belgia, acolo unde miercuri noapte a ajuns și Răzvan Marin, care e pe cale să își oficializeze transferul la Standard Liege.

 

Intrat în ultimele 6 luni de contract cu Steaua, Adi Popa (28 de ani) este liber să semneze încă de acum cu orice club, urmând să ajungă acolo liber, din vară. Pentru a-i da drumul încă de acum, finanțatorul stelist Gigi Becali cere un milion de euro.

 

Ceilalți 25 jucători care au fost în primul cantonament și care urmează să se întoarcă duminică în Turcia pentru al doilea stagiu de pregătire au două zile libere, dar Adi Popa a obținut aprobarea antrenorului și și-a prelungit mini-vacanța cu o zi. A călătorit la Bruxelles, potrivit Gazetei. Acolo, mijlocașul ofensiv al Stelei va petrece o scurtă perioadă alături de foștii săi colegi, Nicolae Stanciu și Alexandru Chipciu, transferați acum câteva luni la Anderlecht.

 

Revederea lui Adi Popa cu cei doi români care joacă pe stadionul Constant Vanden Stock ar putea indica eventuale discuții ale lui Adi Popa pentru un transfer. Înainte să își dea acceptul de a merge la Standard Liege, Răzvan Marin a apelat și el la Stanciu și Chipciu, pentru sfaturi cu privire la condițiile din fotbalul belgian.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...