Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Amendă consistentă pentru Diego Costa, după conflictul cu Antonio Conte

Recommended Posts

rTO5RfFg.jpg

 

Diego Costa nu a scăpat nepedepsit după conflictul cu managerul lui Chelsea, Antonio Conte, care l-a lăsat în afara lotului la meciul de sâmbăta trecută, de la Leicester.

 

Atacantul spaniol de origine braziliană a fost amendat cu 100 000 de euro după o ceartă cu preparatorul fizic Julio Tous din cauza unei accidentări, care a dus la excluderea sa din lot şi absenţa timp de trei zile de la şedinţele de pregătire.

 

Presa engleză a speculat că motivul conflictului dintre Costa şi Conte a fost refuzul lui Chelsea de a-l lăsa pe atacant să plece în China, la Tianjin Quanjian, unde Diego Costa ar fi primit un salariu imens, de 34,5 milioane de euro pe an. Chinezii ar fi fost dispuşi să plătească 90 de milioane de euro pentru transfer.

 

Costa a revenit din această săptămână la antrenamente şi e aşteptat să joace duminică, în partida contra lui Hull, de pe Stamford Bridge.

 

Şi asta într-o săptămână în care au apărut informaţiile conform cărora Atletico Madrid şi Barcelona vor să-l readucă pe Costa în Primera la finalul sezonului.

 

Atacantul în vârstă de 28 de ani e golgeterul sezonului în Premier League, cu 14 reuşite în 19 meciuri, la egalitate cu Zlatan Ibrahimovic şi Alexis Sanchez.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...