Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Dorit de cluburi din Brazilia și Uruguay, Ronaldinho e mai aproape de o revenire pe Camp Nou

Recommended Posts

aL2egTH.jpg

 

Deși nu a mai jucat din 2015, Ronaldinho nu duce lipsă de oferte. Fostul câștigător al Balonului de Aur este dorit de către Nacional din Uruguay și de către Coritiba din Brazilia. Pe lângă aceste propuneri, Ronaldinho mai are una și de la Barcelona, care vrea să-i ofere o funcție de imagine.

 

Potrivit El Mundo Deportivo, Barcelona vrea să-l numească pe Ronaldinho drept amabasador mondial al clubului, iar președintele Josep Maria Bartomeu a avut deja o discuție despre acest lucru cu fosta legendă de pe Camp Nou și urmează să aibă o nouă întâlnire cu el săptămâna viitoare.

 

Născut la Porto Alegre în 1980, Ronaldinho a început fotbalul la Gremio, de unde, în 2001, a plecat în Europa, la PSG. După, pentru el a urmat cea mai bună perioadă a carierei, cea de la Barcelona, unde a evoluat în 2003 și 2008. După doi ani și jumătate mai puțin satisfăcători la Milan, el s-a întors în Brazilia, în 2011, la Flamengo. Un an mai târziu, el a trecut la Atletico Mineiro, cu care a câștigat Copa Libertadores și. După, pentru un sezon (2014-2015), Ronaldinho a evoluat la Queretaro în Mexico. În 2015, Dinho a ajuns la Fluminense, de care s-a despățit apoi în finalul anului.

 

A urmat apoi un 2016 în care n-a jucat la niciun club și, astfel, a ratat ocazia de a juca pentru Brazilia la Jocurile Olimpice de la Rio, acolo unde, cu Neymar în lot, Selecao a cucerit medaliile de aur.

 

În cazul în care va dori să revină pe teren în loc să accepte propunerea Barcelonei, Ronaldinho are mari șanse să ajungă la Coritiba, acolo unde președinte este fostul său coechipier de pe Camp Nou, Juliano Belltti. De altfel, fostul fundaș dreapta s-a întâlnit deja cu Roberto de Assis, fratele și agentul lui Ronnie. Înaintea sa, Coritiba l-a dorit pe Kaka, însă fostul jucător al Milanului a refuzat să plece din MLS.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...