Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Gerrard s-a întors acasă. Va lucra la Academia lui Liverpool

Recommended Posts

O8Evz3Fg.jpg

 

Steven Gerrard s-a întors la clubul vieţii sale la mai puţin de două luni după retragerea din fotbal, de la Los Angeles Galaxy.

 

Fostul căpitan al lui Liverpool a revenit la clubul de pe Anfield, unde va lucra ca antrenor în cadrul Academiei de juniori.

 

"E alegerea corectă pentru mine, în momentul potrivit", a fost prima declaraţie a lui Gerrard, care intenţionează să obţină cât mai curând licenţa UEFA A.

 

"Revin în locul unde totul a început pentru mine. Nu e însă o decizie luată doar cu sufletul. Este vorba despre ce pot eu oferi clubului. Nu cred că e nevoie să mai explic ce înseamnă acest club pentru mine, însă am vrut să fiu sigur că, atunci când mă voi întoarce, o voi face într-un rol unde pot ajuta. Acest nou post îmi oferă marea şansă de a învăţa din tainele meseriei de antrenor şi a-mi oferi cunoştinţele, ideile şi experienţa tinerilor jucători într-un moment important pentru ei", a mai spus englezul în vârstă de 36 de ani.

 

Steven Gerrard a petrecut nu mai puţin de 17 ani la Liverpool, până la plecarea din mai 2015, şi a rămas singurul fotbalist al "cormoranilor" care a înscris în finalele Cupei Angliei, Cupei Ligii Angliei, Ligii Campionilor şi Cupei UEFA.

"Stevie G" deţine recordul golurilor în cupele europene pentru Liverpool, 41, şi al reuşitelor din penalty, 47.

 

E al treilea all-time ca număr de meciuri pentru gruparea de pe Anfield şi al cincilea în topul golgeterilor lui Liverpool.

 

710 meciuri a jucat Steven Gerrard pentru Liverpool

186 de goluri a înscris Gerrard pentru echipa sa de suflet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...