Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Unul din jucătorii doriți de Becali anunță: "Steaua e cea din Liga 1". Ce spune despre un eventual transfer

Recommended Posts

aZv7v98g.jpg

 

Romario Benzar este unul din jucătorii de la Viitorul pe care Steaua a pus ochii de ceva vreme, însă apărătorul de bandă dreaptă nu a ajuns încă în curtea roș-albaștrilor. Jucătorul trecut de Hagi pe postul de fundaș dreapta și care a debutat în toamnă la echipa națională se gândește la un transfer abia din vară, dar a recunoscut că și-ar dori să meargă într-un campionat din străinătate.

 

Gigi Becali s-a intereast în această iarnă de mai mulți jucători de la Viitorul, iar Hagi a cerut un milion de euro numai pentru fundașul dreapta, Benzar, dar șeful Stelei nu a fost de acord. Nici apărătorul nu ia în calcul o trecere la Steaua.

 

"În vară mă gândesc la un transfer, acum mă gândesc să-mi ajut echipa să ne batem la primele locuri. Din vară vreau să fac pasul la o echipă din străinătatea și spre fotbalul de înaltă performanță" a declarat Benzar

Deși exclude o trecere la formația antrenată de Laurențiu Reghecampf, Beznar e de partea clubului patronat de Gigi Becali în scandalul cu cei de la CSA.

 

"Nu mă așteptam la Steaua niciodată, dar nu știu care este problema. Eu știu că Steaua e cea din Liga 1, care este acum. De mic eu am crescut și mă uitam la televizor când erau Dică și Rădoi și jucau în semifinalele Cupei UEFA. Eu n-am crescut cu Steaua dinainte, cum spun ceilalți" a mai spus internaționalul român.

 

Steaua ar putea avea totuși un "Benzar" în prima echipă. Fratele apărătorului de la Viitorul este în lotul echipei a doua a vicecampioanei și joacă pe postul de atacant. Romario speră ca acesta să intre cât mai repede în atenția lui Reghecampf, deși roș-albaștrii i-au adus în această iarnă pe Alibec și Gnohere.

 

"Acum e la echipa a doua dar sper ca în scurt timp să debuteze la prima echipă. Eu sper că e mai bun ca mine. Vorbesc mereu cu el. El joacă atacant nu fundaș și îi spun și eu ce mai știu" a încheiat internaționalul român.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...