Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Transferul anului pentru fotbalul românesc? ”Cred că Florin va alege Premier League”

Recommended Posts

kyGPDzlg.jpg

 

Florin Andone face furori în La Liga. Evoluțiile pe care le-a avut internaționalul român în acest sezon au atras atenția mai multor cluburi din Italia, dar și din Anglia. Atacantul de 23 de ani a reușit în partida cu Las Palmas, încheiată 1-1, golul cu numărul 7 în actualul campionat, reușind astfel să-l egaleze pe Griezmann în topul golgheterilor din Spania.

 

Andone este monitorizat în prezent de către Fiorentina, care-l dorește ca înlocuitor al lui Nikola Kalinic, care ar urma să accepte o ofertă din China, dar și de mai multe cluburi din Anglia, ultima echipă din Premier League care și-a manifestat interesul pentru atacantul galicienilor fiind Sunderland.

 

Fostul internațional Gică Craioveanu a confirmat interesul echipei pentru care evoluează Ciprian Tătărușanu pentru vârful lui Depor, dar este de părere că acesta va alege, în cele din urmă, Anglia.

 

”Este real interesul Fiorentinei pentru Andone, dar eu știu că este dorit și de mai multe cluburi din Anglia. Cred că în cele din urmă va alege să joace în Premier League”, a declarat Gică Craioveanu în cadrul emisiunii Fotbal European, de la Digi Sport.

 

”Am citit multe zvonuri, vorbim despre Fiorentina și despre mai multe cluburi engleze, dar nu cred că Andone va pleca de la Deportivo și din La Liga în ianuarie”, a susținut și impresarul jucătorului, Juan Jose Moral, pentru FirenzeViola.it.

 

Deportivo La Coruna a plătit pentru Florin Andone 4,7 milioane de euro, iar Cordoba va primi 30% dintr-un transfer ulterior. Internaționalul român devine astfel cel mai scump transfer făcut de galicieni în ultimii 9 ani, și totodată cel mai scump jucător vândut de Cordoba în toată istoria clubului andaluz.

 

19 partide are Andone în acest sezon de La Liga pentru galicieni, reușind să înscrie 7 goluri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Link : http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/La+Liga/Andone-spre-Anglia-Cred-ca-in-cele-din-urma-va-alege-sa-plece-ac

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...