Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Luis Enrique s-a plâns de gazon. La ora jocului Eibar - Barcelona s-ar putea ca suprafața să fie înghețată

Recommended Posts

OdZ5UPNg.jpg

 

Luis Enrique este îngrijorat de starea gazonului de pe ”Ipurua” și avertizează că Barcelona nu va fi capabilă să-și presteze jocul în confruntarea cu Eibar, programată duminică, de la ora 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

 

Antrenorul catalanilor și-a exprimat îngrijorarea cu privire la suprafața de joc de pe ”Ipurua” la conferința de presă. Nici prognoza meteo nu este una favorabilă și s-ar putea ca la ora jocului, suprafața gazonului să fie înghețată.

 

"Da, gazonul mă îngrijorează. Sunt sceptic că ne putem presta jocul, într-o manieră normală, mai ales după ultima prognoză meteo. Eu sper că nu va afecta jocul și că vom avea parte de spectacol, dar s-ar putea în același timp ca ambele echipe să fie afectate", a declarat Luis Enrique la conferința de presă.

 

Barcelona este pe ultima treaptă a podiumului în La Liga în etapa care încheie turul în Spania. Real Madrid s-a încoronat deja campioană a iernii, după ce a câștigat pe teren propriu confruntarea cu Malaga. Cu un joc mai puțin disputat, ”galacticii” conduc în clasament, cu 43 de puncte, urmați la patru lungimi de Sevilla și de Barcelona, cu 38 de puncte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Link : http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/La+Liga/Enrique-s-a-plans-de-gazon-suprafata-s-ar-putea-sa-fie-inghetata

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...