Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Deplasare fără Iniesta! "Nimeni în lumea asta nu îl poate înlocui"

Recommended Posts

2roIxQPg.jpg

 

Duminică seară, Barcelona este obligată să câştige deplasarea cu Eibar pentru a ţine în continuare aproape de marea rivală, Real. Iniesta este marea absenţă din lotul catalanilor.

 

Înlocuit la pauza meciului cu Real Sociedad, Andres Iniesta este indisponibil pentru deplasarea de la Eibar. Luis Enrique recunoaşte că nu are înlocuitor pe măsură pentru mijlocaşul de 32 de ani.

 

"Nimeni - nici în echipă, nici în lumea fotbalului - nu se compară cu Iniesta, asta este problema. Am jucători foarte buni în acea poziţie, toţi pot contribui atât la faza de atac cât şi la apărare, dar nu am văzut niciun jucător în lume similar sau de acelaşi nivel cu Andres Iniesta", a explicat Luis Enrique, la conferinţa de presă dinaintea partidei.

 

Chiar şi fără Iniesta, Barcelona este obligată să învingă pe terenul lui Eibar, duminică, în direct la Digi Sport 1, de la 21:45. Rivala Real Madrid a învins Malaga şi este acum la cinci puncte în faţă şi cu un meci mai puţin disputat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Link : http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/La+Liga/Deplasare+fara+Iniesta+Nimeni+in+lumea+asta+nu+il+poate+inlocui

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...