Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Chinezii s-au reorientat. După refuzul lui Kalinic, Tianjin Quanjian vrea un atacant de la Juventus

Recommended Posts

Pg0qMWQg.jpg

 

După ce Nikola Kalinic a decis să refuze oferta celor la Tianjin Quanjian şi să continue la Fiorentina, oficialii echipei pregătite de Fabio Cannavaro şi-au îndreptat atenţia către un alt atacant care evoluează în Serie A TIM.

 

Potrivit presei italiene, chinezii vor tot un croat, Mario Mandzukic, de la Juventus. Tianjin ar putea pune pe masă aproximativ 28 de milioane de euro pentru fotbalistul de 30 de ani.

 

Şansele ca transferul lui Mandzukic să se realizeze sunt ceva mai mari, în condiţiile în care fostul jucător de la Bayern Munchen şi Atletico Madrid nu e mulţumit de statutul său la campioana Italiei, unde e a treia variantă pentru atac, după Gonzalo Higuain şi Paulo Dybala.

 

De asemenea, internaţionalul croat ar putea fi tentat de un salariu de 7,8 milioane de euro anual, timp de patru sezoane, mai precizează jurnaliştii italieni.

 

Pe de altă parte, Mandzukic nu ar avea perspective importante din punct de vedere sportiv, iar pentru un jucător de doar 30 de ani, care mai poate evolua câteva sezoane bune la un nivel înalt, ideea unui transfer în China ar putea să nu fie foarte atrăgătoare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Link : http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Serie+A/mario-mandzukic-tianjin-quanjian-juventus

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...