Jump to content
Sign in to follow this  
Puffy96

[Tutorial]Despre Protectii+Comenzi

Recommended Posts

Nick in joc: GRP_Gamer

ย 

Descriere tutorial:

Buna ziua. Numele meu este Ionut, nick MC:GRP_Gamer, si aici o sa va explic cateva chestii despre protectiile de pe serverul Mc.eGaming.Ro

Pentru inceput, protectiile de pe server sunt: Emerald Block(Bloc de emerald) si respectiv Diamond Block (Bloc de diamant).

Fiecare protectie are o raza pe care protejeaza :

Protectia de Emerald: protejeaza pe o intaltime de 45 de blockuri si o lungime de 25 ceea ce inseamna ca un singur bloc v-a proteja o zona de 90 de blocuri inaltime si 50 lungime.De asemenea protejeaza atat anti PvP cat si animalele dumneavoastra.

Protectia de Diamant: protejeaza pe o inaltime de 45 de blockuri si o lungime de 20 ceea ce inseaman ca un singur bloc v-a proteja o zona de 90 de blocuri inaltime si 40 lungime.De asemenea protejeaza atat anti PvPย cat si animalele dumneavoastra.

Protectiie se pot obtine in mai multe feluri:

1-Craftarea lor prin utilizarea de 9 emeralde respectiv 9 diamante.Cum se crafteaza? Pur si simplu umpleti spatiile din crafting table cu cate un emerald respectiv diamant.

2-Castigarea acestora de la /warp crate unde trebuie sa folositi o cheie pe care o castigati prin /vote sau din eventuri.

3-Castigarea acestora la un event.

Comenzi folositoare pentru a stii sa utilizezi protectiile:

1- /ps visualize - Aceasta comanda iti permite sa vezi cat de mult protejeaza blockul de protectie pe care stai sau cel care este cel m-ai apropiat de tine.Aceasta comanda creeaza niste linii imaginare din sticla pe care doar tu le poti vedea pentru cateva secunde.Aceste sticle nu pot fi dropate si nu distrug absolut nimic.In momentul in care dispar totul este ca inainte.

2- /ps allow(/ps allowall) - Aceasta comanda permite unui player care are o protectie sa-i da accept unui alt player(sau mai multi) pentru a putea sprge/construi pe respectiva protectie.Comanda se foloseste sub felul urmator: /ps allow nume . nume=Numele playerului pe care doriti sa-l adaugat la protectie.Comanda /ps allow all ajuta playerii care au mai multe protectii.Pur si simplu aceasta comanda este ca si /ps allow , doar ca ofera instant acces la toate protectiie, fara a mai fi nevoie a fi luate pe rand. Se foloseste /ps allowall nume.ย 

3- /ps fields - Aceasta comanda va arata ce protectii sunt pe server.

4- /ps remove (/ps removeall) - Aceasta comanda este exact opusul comenzii /ps allow. Adica sterge pe cineva din protectia ta.Playerul nu mai are acces la nimic unde este protejat.

5- /ps locations - Aceasta comanda va arata coordonatele protectiilor puse de voi. Este foarte utila daca ai murit si/sau ti-ai perdut casa si nu ai un home setat acolo...Pur si simplu te poti ghida dupa coordonate folosind F3

6- /ps who - Aceasta comanda va arata cine este pe protectia voastra in momentul respectiv.

7- /ps allowed - Aceasta comanda va arata toti playerii care au acces l-a respectiva protectie.

Bun, cam astea ar fi cele mai importante comenzi de stiut pentru protectii.

ATENTIE! Atunci cand puneti o protectie NU tineti apasat SHIFT! Tinand apasat blockul se pune doar ca un simplu block nu ca o protectie.

De asemenea, daca se intampla atunci cand vreti sa puneti o protectie si scrie : "Cannot place here" ย Asta poate insemna 2 lucruri:

1- Sunteti pe protectia altui player.

2- Nu sunteti pe protectia altui player, dar cele doua protectii se lovesc...Adica nu poti pune o protectie care sa protejeze blockuri care sunt protejate de protectia altui player.

Si cu asta am cam zis ce era de stiut despre Protectii! Sper ca tutorialul meu sa fie pe intelesul tuturor:D Multumesc pentru atentie si spor la joaca :D

Edited by Heroiu
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...