Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Şi antrenorul şi-a pierdut încrederea în Stanciu! Anunţul făcut azi în presa belgiană

Recommended Posts

ChjzhAg.jpg

 

Anderlecht a înregistrat două remize albe consecutive și jucătorul considerat principalul vinovat pentru evoluția echipei este Nicolae Stanciu, cel mai scump fotbalist din istoria campionatului Belgiei. Românul ar putea fi doar rezervă în partida de azi, de pe teren propriu, cu Waregem, transmisă în direct de Digi Sport 2, la 15:30.

 

Deşi a început anul foarte bine, Stanciu a reintrat în colimatorul presei belgiene după ultimele dispute. Problema e că nu doar ziariştii sunt nemulţumiţi de prestaţiile mijlocaşului român, şi antrenorul părând a îşi pierde încrederea în calităţile sale. Dirijorul lui Anderlecht e fără îndoială în acest moment Tielmans, desemnat jucătorul lunii ianuarie în campionatul Belgiei, astfel că fostul stelist ar putea să fie azi rezervă.

 

"Dileme pentru Weiler, atât în apărare, cât şi în ofensivă", titrează voetbalkrant.com, care apoi, referindu-se la internaţionalul nostru, notează: "Antrenorul trebuie să aleagă între Stanciu şi Sofiane Hanni. În ultimele zile Weiler s-a gândit pe cine să distribuie în rolul de număr "10" şi pare să îl fi ales pe Tielemans. Ca atare, Stanciu şi Hanni vor lupta pentru titularizare în flancul stâng, cu românul având şanse mari să înceapă partida de pe bancă".

 

Dacă Stanciu se confruntă cu probleme, evoluţiile celuilalt romând de la Anderlect, Alex Chipciu, sunt apreciate. El este titular de drept la formaţia din Bruxelles.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...