Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Coutinho, faza săptămânii în fotbal! Ce a putut face la o lovitură liberă

Recommended Posts

bhOX2fh.png

 

Liverpool s-a impus cu 2-0 în faţa lui Tottenham, în derby-ul etapei din Premier League. Meciul nu a avut istoric, însă va rămâne în memoria colectivă graţie unui şiretlic al lui Coutinho.

 

Cu o singură victorie în ultimele 10 meciuri în toate competiţiile, "cormoranii" au demonstrat încă o dată că, dacă ar fi să se lupte doar cu formaţiile clasate în primele şase locuri, s-ar bate cu şanse mari la titlu.

 

Mane a fost omul meciului, acesta rezolvând partida cu o dublă în primele 20 de minute, însă pe social media din întreaga lume circulă o imagine cu brazilianul Coutinho drept protagonist.

 

Concret, speriat de faptul că Eriksen este un excelent executant al loviturilor libere, sud-americanul lui Klopp s-a dovedit extrem de ingenios, aşezându-se în spatele zidului, astfel încât să blocheze un eventual şut viclean, la firul ierbii.

 

Coutinho nu a fost primul care apelează la o astfel de metodă neobişnuită la executarea unei lovituri libere. El avut un profesor în persoana lui Marcelo, care, la un meci contra Argentinei, a procedat identic pentru a-l stopa pe Messi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...