Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

El Clasico se va disputa la Miami în stilul Super Bowl-ului

Recommended Posts

WneAOnE.jpg

 

Presa iberică a anunțat că Real Madrid și Barcelona se vor întâlni în cadrul competiției International Champions Cup (ICC), care va avea loc în această vară, la Miami (S.UA.).

 

Cu toate acestea, organizatorii nu au confirmat, dar nici nu au negat informația apărută în presa spaniolă. Pe de altă parte, Real Madrid a fost de acord să joace unul dintre meciurile lor din cadrul International Champions Cup pe noul stadion ”Arena Hard Rock” din Miami, acolo unde și Barcelona și-a dat acceptul să dispute un meci.

 

Organizatorii vor astfel să pregătească El Clasico în stilul Super Bowl-ului, inclusiv cu concerte programate la începutul și în pauza meciului.

 

International Champions Cup (ICC) este un turneu de vară care s-a desfășurat în ultimii patru ani și la care iau parte echipe puternice de pe patru continente (America, Europa, Asia și Australia).

 

Atât Barcelona și Real Madrid s-au impus în ultima etapă din La Liga. Galacticii au câștigat cu 3-1 pe terenul Osasunei, în timp ce catalanii nu au întâmpinat dificultăți în partida cu Alaves, încheiată cu scorul 0-6.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...