Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Adi Popa a debutat la noua sa echipă!

Recommended Posts

BsbZpm3.jpg

 

Transferat în luna ianuarie, de la Steaua, pentru 600.000 de euro, Adi Popa și-a făcut sâmbătă, pe 11 februarie, debutul în tricoul noii sale echipe, Reading.

 

Românul de 28 de ani a fost introdus pe teren, în minutul 82, al meciului cu Barnsely, din etapa a 31 din Championship. Adi Popa i-a luat locul jamaicanului Gareth McCleary, jucător care a marcat opt goluri în cele 28 de meciuri pe care le-a jucat pentru Reading în actuala stagine.

 

După intrarea românului pe teren, Reading a solicitat un penalty, în minutul 86. Grabban a căzut în careu, în momentul în care urmărea o minge repusă de la margine chiar de Adi Popa.

 

Meciul dintre Reading și Barnsley s-a încheiat cu scorul de 0-0. Pentru echipa lui Popa, este cel de-al doilea egal consecutiv, după remiza de la Ipswich, 2-2.

 

Cu 57 de puncte, Reading ocupă, în acest moment, locul patru în Championship. Formația antrenată de Jaap Stam se află la cinci puncte în spatele ultimului loc care asigură promovarea direct, al doilea, ocupat de Newcastle (62 de puncte, după 29 de meciuri jucate) și la șapte puncte în fața lui Norwich (50 de puncte după 31 de etape), ocupanta poziției a șaptea, prima de sub linia play-off-ului la care participă echipele de pe locurile 3-6.

 

În precedentele două meciuri de după venirea în Anglia, Birmingham - Reading 0-1 și Ipswich - Reading 2-2, Adi Popa a fost rezervă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...