Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

"Pleaşcă şi-a rupt piciorul, dar am decis să-i prelungim contractul!" Dezvăluiri după transferul la Steaua

Recommended Posts

aqweuI6.jpg

 

Marian Pleașcă (27 de ani) a semnat cu Steaua, dar mai are de așteptat până va juca pentru noua sa echipă. Laurențiu Reghecampf, împreună cu staff-ul său, au decis să-l trimită pe fundașul dreapta să facă un control medical amănunțit, după care va intra într-un program separat pentru a ajunge la un nivel fizic egal cu al colegilor săi.

 

Transferul, considerat surprinzător de multă lume, poate fi un succes pentru Steaua. Cel puțin așa a spus Narcis Răducan, unul dintre cei care-l cunoaște destul de bine pe jucător.

 

Invitat în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”, fostul președinte al celor de la Pandurii i-a făcut o caracterizare inedită noului jucător al vicecampioanei.

 

”Când am ajuns la Pandurii, acum doi ani, avea deja câteva luni de accidentare gravă. Și-a rupt piciorul, culmea, într-un meci cu Steaua câștigat cu 3-1. Împreună cu Edi am decis atunci să-i prelungim contractul, care tocmai expira, ghinion, și pentru că avea piciorul în ghips risca să nu-l ia nimeni. În plus, el ne-a demonstrat că este un băiat de caracter.

 

Îi spuneam ’Tractorașul’, îl gratulam așa pentru că are calități fizice extraordinare. Foarte bun unu contra unu pe faza defensivă, are viteză bună, e un jucător bun, dar are și părți vulnerabile, pentru că are inconstanță în evoluții. A avut și probleme musculare, asta și poate pentru că a forțat revenirea.

Cu o pregătire bună și dacă va juca meci de meci, este peste tot ce are Steaua în acest moment pe postul acela. Este un câștig, dar depinde și de el cum se va adapta și cum va răspunde antrenamentelor dure ale lui Reghe”, a spus Narcis Răducan la Digi Sport.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...