Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Speranțele Stelei sunt în Gnohere! Motivul pentru care ar fi fost soluția ideală, chiar dacă Alibec nu era suspendat

Recommended Posts

ahL1ipx.jpg

 

Cu FC VoluntariSteaua caută prima victorie dintr-un meci oficial, în 2017, după egalul din Gruia, 1-1 cu CFR. În lipsa lui Denis Alibec, eliminat la Cluj după ce a deschis scorul, speranțele atacului Stelei se leagă de Harlem Gnohere, care e favorit să-l înlocuiască în primul 11.

 

În mod paradoxal, absența lui Alibec ar putea lucra chiar în favoarea Stelei. Locul lui printre titulari va fi luat, cel mai probabil, de Harlem Gnohere, celălalt transfer răsunător realizat în această de roș-albaștri. Chiar dacă în amicale nu a înscris niciodată și nu a arătat forma lui Alibec, "Bizonului" îi convin de minune duelurile cu Voluntari. Dacă statistica de până acum va fi respectată, sunt șanse mari să înscrie încă de la primul meci ca titular în atacul Stelei într-o partidă oficială.

 

Gnohere (28 de ani) a adunat 4 întâlniri în campionat împotriva ilfovenilor, iar în 3 dintre ele și-a trecut numele pe lista marcatorilor, de fiecare dată cu câte o reușită. 

 

În afară de primul duel cu Voluntari, în care nu a înscris, în restul de 3, 3-1 (30 noiembrie 2015), 3-1 (15 august 2016) și 2-1 (26 noiembrie 2016), Gnohere și-a făcut datoria și, mai mult, echipa lui a câștigat de fiecare dată cele 3 puncte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...