Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

"Colegii mi-au zis că m-ar fi bătut dacă eram adversar!". Cel mai urât gest din fotbal, făcut de un jucător al lui Ajax

Recommended Posts

68FDo3V.png

 

Probabil cel mai urât gest din fotbal în 2017 a fost deja făcut. Joel Veltman, fundaşul dreapta al lui Ajax, a arătat tututor ce înseamnă să nu îţi pese deloc de fair play, în confruntarea cu Sparta Rotterdam.

 

Partida s-a terminat cu scorul de 2-0 pentru "lăncieri" (goluri Traore şi Dolberg), însă prima repriză a fost una extrem de echilibrată, gazdele deschizând scorul abia în finalul ei.

 

Ca atare, atmosfera a fost una apăsătoare, iar Veltman a încercat să profite la maximum de fiecare posibil avantaj. Astfel, în startul reprizei secunde, când Bertrand Traore, coechipierul său, a rămas întins la pământ, apărătorul le-a făcut semn adversarilor că opreşte jocul, astfel încât jucătorul să primească îngrijirile necesare. Oaspeţii s-au oprit, aşteptând ca Veltman să trimită mingea în margine, aşa cum e protocolul obişnuit, însă apărătorul lateral al lui Ajax a ţâşnit imediat pe lângă adversarul direct.

 

"Am fost pur şi simplu isteţ! Bertrand era la pământ şi am zis să folosesc asta în favoarea mea. Colegii mi-au zis că m-ar fi bătut dacă aş fi făcut aşa ceva împotriva lor. Să nu transformăm asta în ceva uriaş, nu e ca şi cum aş fi rămas singur cu portarul. Nu voi mai face asta, pentru că nu cred că ar mai funcţiona a doua oară", a explicat Veltman la final.

 

Gestul său a fost criticat de fanii din întreaga lume, mulţi catalogându-l drept cel mai lipsit de fair-play din ultima perioadă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...