Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Fundaşul formaţiei Paris Saint-Germain, Thiago Silva, a declarat că jucătorii lui Unai Emery trebuie să fie foarte concentraţi şi trebuie să se roag

Recommended Posts

S3oXGyG.jpg

 

Fundaşul formaţiei Paris Saint-Germain, Thiago Silva, a declarat că jucătorii lui Unai Emery trebuie să fie foarte concentraţi şi trebuie să se roage la Dumnezeu pentru a-i putea opri pe Lionel Messi, Luis Suarez şi Neymar în meciul cu Barcelona, din Champions League.

 

"Vom avea multă treabă cu ei, nu va fi uşor, nici măcar un minut. Este foarte greu pentru orice apărare. Este aproape imposibil să-i opreşti.

 

Va trebui să fim concentraţi la maximum, să-i împiedicăm pe cât posibil să aibă mingea şi să ne rugăm la Dumnezeu", a declarat Silva pentru El Mundo Deportivo.

 

Jucătorul de care Silva se teme cel mai tare este Neymar, singurul fotbalist al catalanilor care a marcat în toate cele 4 dueluri cu PSG din sezonul 2014-2015 încoace.

 

PSG s-a impus doar în prima din cele patru confruntări, 3-2 pe teren propriu, însă Barca e echipa care a eliminat gruparea din Paris trei ediţii consecutiv din Champions League: în 2013, 2014 şi 2015.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...