Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

”Nu mă îngrijorez, jucăm mai bine în deplasare!” Reghe e contrazis însă de statistică

Recommended Posts

RcatXrB.jpg

 

Remiza, obținută cu emoții, de către roș-albaștri nu-l îngrijorează pe Laurențiu Reghecampf. Tehnicianul, în vârstă de 41 de ani, și-a taxat elevii pentru greșelile pe care le-au făcut, dar a spus că nu se teme pentru etapa viitoare, atunci când vicecampioana se va deplasa la Severin, pentru meciul cu CS U Craiova.

 

”Nu mă îngrijorez, pentru că noi jucăm foarte bine în deplasare. Noi, foarte multe probleme am avut aici, pe Arena Națională. Nu cred că acest lucru ar trebui să ne îngrijoreze. Mergem la Severin și încercăm să câștigăm cele trei puncte. Avem tot lotul, avem o săptămână la dispoziție, deci e timp”, a spus Reghe la flash-interviul pe care l-a acordat pentru Digi Sport.

 

Reghe a mai spus și ce trebuie să facă elevii săi pentru a învinge gruparea olteană.

 

”Trebuie să fim atenți în momentul în care pierdem mingea, să nu fim prinși descoperiți, deci trebuie să avem grijă. Însă, în același timp, și noi, dacă reușim să marcăm din ocaziile pe care le avem... Cred că aici suferim în momentul de față”, a mai spus Reghecampf la Digi Sport.

 

Afirmația lui Reghe, legată de faptul că Steaua joacă foarte bine în deplasare, este contrazisă de statistică. Roș-albaștrii au înregistrat cea mai recentă victorie pe teren străin, în toate competițiile, la 30 octombrie 2016, când s-a impus cu 2-0 pe terenul celor de la CSMS Poli Iași. De atunci, au urmat opt deplasări pentru elevii lui Reghe, inclusiv meciul din Gruia, cu CFR, scor 1-1, fără succes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...