Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Primii "sacrificați" după meciul cu FC Voluntari. Doi jucători sunt OUT din echipă! Cine le ia locul

Recommended Posts

7vQkNI9.jpg

 

Căpitanul Stelei, Mihai Pintilii, a fost una dintre țintele principale ale patronului Gigi Becali, după meciul cu FC Voluntari, iar William De Amorim, criticat și schimbat la pauză de antrenorul Laurențiu Reghecampf, are și el șanse mari să iasă din primul 11.

 

Pintilii a ieșit la pauză și a fost criticat la final de patron, care îl vrea afară din echipă. În locul său, Becali vrea să-l impună în linia mediană pe "noul Lampard", Ovidiu Popescu, cel mai proaspăt pariu al său. Omul de afaceri a spus că nu are rost ca roș-albaștrii să joace cu un mijlocaș de 32 de ani și jumătate, în condițiile în care au unul cu aproape 11 ani mai tânăr și e hotărât să nu mai lase alcătuirea echipei exclusiv în grija antrenorului Laurențiu Reghecampf și directorului sportiv Mihai Stoica.

 

Odată cu revenirea lui Florin Tănase (22 de ani) după accidentarea la genunchi, cel mai scump transfer din România din vara trecută are toate șansele să se impună din nou în primul 11, în locul lui De Amorim. A intrat perfect în joc duminică seară, la primul meci oficial jucat după 4 luni, când a obținut lovitura de la 11 metri din care Steaua a egalat pe final. A jucat pe postul său obișnuit, în stânga liniei de 3 mijlocași ofensivi și a dinamizat jocul roș-albaștrilor, cu mult îmbunătățit în acea zonă față de prima repriză, când acolo s-a aflat De Amorim.

 

"I-am lăsat pe ei, să facă ei, dar de acum încolo nu va mai fi așa. Nu vreau să-l mai văd eu pe Ovidiu Popescu în bandă. Ovidiu Popescu e fotbalist de mijlocul terenului, care va juca de acum încolo numai la mijlocul terenului, acolo am să-l impun. Păi, ce, stau să joc cu Pintilii, de 33 de ani? Pentru ce să joc cu 33 de ani, când am jucător de 22?", a declarat Gigi Becali, la finalul meciului Steaua - FC Voluntari 2-2.

 

"Tănase cred că e deja refăcut și oricum e peste De Amorim. La ce a arătat de când a venit la Steaua", a spus și Gabi Balint, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".

 

Brazilianul a primit observații și din partea antrenorului Laurențiu Reghecampf, pentru ocazia ratată în prima repriză, când nu a reușit să trimită cu capul spre poartă dintr-o poziție ideală. "De Amorim nu s-a ridicat la nivelul jocului în prima repriză și de aia l-am si schimbat la pauză", a precizat tehnicianul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...