Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul Craiova – Steaua. Prețurile tichetelor

Recommended Posts

ZHN081t.jpg

 

Oltenii au scos la vânzare biletele pentru meciul din etapa viitoare, atunci când trupa lui Gheorghe Mulțescu va primi vizita Stelei. Cel mai ieftin tichet costă doar 5 lei.

 

Craiova speră să steargă prestația din ultima etapă când a pierdut pe terenul celor de la FC Botoșani cu un meci de zile mari chiar în fața Stelei, cu care va juca etapa viitoare. Pentru asta, conducerea grupării oltene face apel la fani să fie în număr cât mai mare la partida care va avea loc sâmbătă de la ora 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

 

Prețurile afișate de conducerea Craiovei sunt relativ mici, astfel că cel mai ieftin tichet, la peluză, este de 5 lei. Cel mai scump tichet nu depășește suma de 40 de lei.

 

”E cel mai așteptat meci al returului. E mai mult decât un meci. E o stare a Olteniei. Craiova fierbe și o să arate din nou de ce suporterii olteni sunt cei mai inimoși din România.

 

Spiritul echipei trece de orice bariere și e momentul să fim alături de băieți, indiferent ce s-a întâmplat la ultimul meci. Leii ne-au arătat că, după fiecare meci mai puțin reușit, se întorc mai puternici, mai ales dacă ne au alături de ei, în tribune.

 

Să umplem stadionul din Severin cu iubirea noastră alb-albastră”, sună apelul formulat de olteni.

 

Prețurile tichetelor la partia Craiova – Steaua:

 

Peluza - 5 lei

Tribuna 2 - 15 lei

Tribuna 1 - 25 lei

Tribuna 0 - 40 lei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...