Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Au umilit Barcelona, dar se tem de retur: ”Pot da 4 goluri oricărei echipe!”

Recommended Posts

hYHidVM.jpg

 

Marco Verratti (24 de ani) a spus, într-un interviu EXCLUSIV acordat corespondentului Digi Sport la Paris, Sebastian Perju, că va spune abia după meciul retur dacă victoria de marți seară a fost cea mai frumoasă din viața lui

 

”Nu mă gândeam că putem câștiga cu 4-0, dar știam că-i putem pune în dificultate. A fost un meci perfect, în care ne-am creat multe ocazii. Cred că acest 4-0 este meritat, pentru că am avut multe ocazii și pentru că nu i-am permis Barcelonei să-și creeze ocazii.

 

Aș vrea să-ți spun după meciul retur că a fost cea mai frumoasă victorie din viața mea!”, a spus Verratti pentru Digi Sport.

 

Mijlocașul italian spune că el și colegii săi sunt conștienți de dificultatea partidei retur, de pe ”Camp Nou”, programată miercuri, 8 martie, de la ora 20:30.

 

”Nu am realizat nimic, dar suntem foarte fericiți. Vom evolua împotriva unor fotbaliști care au pierdut aici și care vor dori să facă ceva în plus. Barcelona poate da patru goluri oricărei echipe”, a mai spus Verratti pentru Digi Sport.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...