Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

"Ce să caut la Dinamo? Eu vreau să fiu un <mic Ferguson>!". Declaraţia zilei în Liga 1

Recommended Posts

GLpDDNL.jpg

 

Vasile Miriuţă, un antrenor care în 2014 a fost foarte aproape de Dinamo, a negat că ar fi avut vreo discuţie cu clubul său de suflet. Tehnicianul lui CFR are planuri mari cu echipa din Gruia şi vrea să devină cel mai longeviv antrenor din istoria clubului. "Un mic <Ferguson>", cum îi place să glumească.

 

Dinamo i-a găsit rapid înlocuitor lui Andone, oficialii din Ştefan cel Mare convingându-l pe Contra. Tehnicianul este în drum spre România, în absenţa sa secundul Jerry Gane conducând antrenamentul de azi al "câinilor". "Am stabilit tot. Mâine îl aştept pe Cosmin", a comentat Gane, un tehnician de 45 de ani, pentru ProSport.

 

În eventualitatea în care nu s-ar fi înţeles cu Cosmin Contra, Negoiţă avea mai multe variante de back-up. Printre ele nu se număra Vasile Miriuţă, un antrenor care se simte excelent la Cluj şi nu vrea să părăsească sub nicio formă echipa din Gruia. Asta în ciuda faptului că acum doi ani a fost dorit intens de oficialii din Ştefan cel Mare.

 

"Ce să caut eu la Dinamo? Eu am contract cu CFR şi v-am mai spus că îmi doresc să fiu un <mic Ferguson>", a spus Miriuţă, conform sursei citate, pentru ca apoi să îşi exprime încrederea în legătură cu faptul că noul antrenor din Ştefan cel Mare va crea revirimentul dorit de gruparea alb-roşie: "Nu e greu pentru un antrenor să preia o echipă acum, înainte de play-off. Sunt antrenori care n-au job, e bine să intre iarăşi în circuit. Dinamo e Dinamo. Nu se refuză, indiferent câte etape mai sunt".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...