Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Situaţia incredibilă în care a ajuns Man, fotbalistul de "50 de milioane € al Stelei". Ce se întâmplă cu el

Recommended Posts

maACEiM.jpg

 

Dennis Man (18 ani) a sosit în vara lui 2016 la Steaua, ca o mare promisiune. De atunci însă, tânărul atacant nu a bifat decât 8 meciuri în tricoul roş-albastru, iar acum, odată cu venirile lui Alibec şi Gnohere, şansele ca el să mai prindă echipa sunt nule. În afara concurenţei, mai există însă şi un alt motiv pentru care Reghe ar putea să nu mai apeleze la serviciile lui Man: o clauză din contract.

 

În vară Gigi Becali anunţa că plăteşte o jumătate de milion de euro pentru transferul lui Dennis Man: 300.000 de euro + alte 200.000 de euro bonusuri de performanţă. UTA ar urma să mai încaseze 200.000 de euro astfel: 100.000 dacă Man joacă 10 meciuri la Steaua şi încă 100.000 dacă atacantul ajunge la echipa naţională. Prima condiţie este aproape îndeplinită, însă în contextul actual Steaua ar putea să nu-i mai ofere şanse lui Man, tocmai pentru a evita să mai plătească 100.000 de euro către UTA, scrie Glasul Aradului.

 

"În noaptea transferului, când mai erau câteva ore până la încheierea perioadei mercato, șefii UTA-ei și-au jucat puternic „cartea” și l-au determinat pe Gigi Becali să achite clauza la zece meciuri jucate de Man în „roșu-albastru”. Cum juniorul crescut de Atletico apăruse de opt ori pe teren în stagiunea de toamnă în formația lui Reghecampf, „roș-albii” se și vedeau cu sacii în căruță. (...) Numai că Steaua s-a întărit cu doi fotbaliști importanți în atac în această iarnă, Gnohere și Alibec, iar Tănase și-a revenit după accidentarea suferită anul trecut, condiții în care Dennis Man a ieșit puțin din calcule. La prima vedere, la ce cotă au fotbaliștii

 

menționați, poate e ceva normal, numai că, spre exemplu ieri, la meciul cu Voluntariul, un loc pe bancă a prins și brașoveanul Mihalcea și nu arădeanul. Probabil, bucureștenii nu vor să riște în niciun fel ca Reghecampf, în tensiunea partidelor, să uite de clauze și să apeleze la fostul utist", scrie sursa citată.

 

Varianta împrumutului la altă formaţie nu există, deoarece Man a evoluat deja în acest sezon pentru două echipe, UTA şi Steaua, astfel că atacantul este "condamnat" să rămână în curtea roş-albaştrilor. Cel mai pobabil, acesta va fi folosit la echipa a doua a Stelei, în Liga 3. Interesant este că Man a ajuns în această situaţie, la mai puţin de 6 luni după ce Gigi Becali anunţa că el ar putea fi jucătorul care să îi bage în cont 50 de milioane de euro.

 

"Pe Man l-am văzut la play-off-ul pentru Liga 1. I-am zis lui MM să-l urmărească. El l-a tot urmărit şi acum mi-a zis de el. 'S-ar putea să fie jucătorul ăla de care zici tu că are mare valoare', așa mi-a zis MM. Eu îi tot spun că va apărea un jucător mare de tot pe care o să iau 50 de milioane. Am dat 300.000 acum și încă 100.000 dacă joacă 10 meciuri și încă 100.000 dacă joacă la națională. Cele 10 meciuri sunt pentru un an competițional. Eu zic că am dat 500.000 pe el, pentru că toate aceste condiții se vor îndeplini. Am dat pe Man 500.000 de euro şi pot lua 50 de milioane de euro", a spus, în vară, Gigi Becali, la Digi Sport.

 

18 ani are Man
8 meciuri a bifat Man la Steaua
1 gol a reuşit Man în tricoul roş-albastru

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...