Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Dialog inedit între Nicușor Stanciu și Mircea Lucescu, după meciul din UEL. ”Ați scos sufletul din noi!”

Recommended Posts

k6A4O9r.jpg

 

Duelul românilor din actuala etapă a Europa League a fost adjudecat net de Alexandru Chipciu și de Nicușor Stanciu, care au contribuit la victoria cu 2-0 a lui Anderlecht în fața rușilor lui Mircea Lucescu de la Zenit.

 

La finalul partidei de pe ”Constant Van den Stock”, Stanciu l-a întâlnit pe Mircea Lucescu iar între cei doi a rezultat un scurt dialog, redat de către Daniel Nanu, aflat la fața locului.

 

Stanciu, extrem de bine dispus, a fost cel care a deschis discuția, în stil mare, cam ca la pasa pentru primul gol al lui Frank Acheampong.

 

”Ne-ați terminat cu posesia, ați scos sufletul din noi”, a spus mijlocașul, cel mai scump transfer din istoria lui Anderlecht.

 

Deși afectat de scorul final, Lucescu s-a luminat când l-a văzut pe Stanciu, dar nu a rămas nici dator:

 

”Bravo! Felicitări pentru cum ai jucat. Aveți o echipă tânără și ambițioasă. Vă doresc din suflet să câștigați titlul în Belgia”, a postat Nanu pe blogul său personal

 

"Mă bucur că am jucat, nu vreau să comentez despre poziţia pe care joc. Încerc să joc pe orice poziţie, important e să dau randament când intru pe teren, indiferent unde mă pune antrenorul. Frank (nr. Acheampong) mi-a mulţumit pentru pase, a fost şi el mulţumit că a marcat. Cred că a fost primul lui meci de când a venit de la Cupa Africii şi a fost bine" a spus Stanciu după meci.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...