Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Chilienii vor ca Alexis Sanchez să plece de la Arsenal. Iniţiativa inedită a fanilor

Recommended Posts

fr0ltXu.jpg

 

Mai multe mii de suporteri chilieni au anunţat organizarea unui marş de protest, prin care cer plecarea lui Alexis Sanchez de la Arsenal.

 

Peste 5.000 de persoane ar urma să participe la evenimentul programat pe 1 martie, pe străzile din Santiago, capitala statului Chile, potrivit Sky Sports,

 

Fanii sunt nemulţumiţi de faptul că fotbalistul de 28 de ani se iroseşte în echipa lui Arsene Wenger, care nu-i oferă posibilitatea de a lupta pentru trofee.

 

"Chilienii sunt sătui să vadă că unul dintre starurile lor trage singur echipa după el. Nu vrem să joace la Madrid, nici să revină la Barcelona. Adevărul e că nu dăm doi bani pe numele echipei pe care o va alege, tot ce vrem e să-l vedem luptând alături de alţi zece jucători, nu singur", se arată în descrierea evenimentului, pe Facebook.

 

Viitorul lui Alexis Sanchez la Arsenal este oricum incert, din cauza situaţiei contractuale a jucătorului. Actuala înţelegere a sud-americanului este valabilă până în 2018, iar jucătorul nu dă semne că ar vrea să prelungească.

Juventus, Inter Milano sau Chelsea sunt doar o parte dintre cluburile interesate de transferul celui care a venit pe Emirates în 2014, de la FC Barcelona.

 

În acest sezon, Alexis a marcat 17 goluri în Premier League şi 3 în Liga Campionilor, însă Arsenal e la 10 puncte în spatele liderului Chelsea, în campionat, şi e practic eliminată din UCL, după 1-5 cu Bayern Munchen, în turul optimilor de finală.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...