Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Luis Suarez va rata finala Cupei Spaniei. Barcelona face apel la TAS

Recommended Posts

Tj5JK1P.jpg

 

După ce Comisia de Apel a respins cererea Barcelonei și l-a suspendat două etape pe Luis Suarez pentru evenimentele din partida cu Atletico Madrid, oficialii clubului catalan au anunțat că se vor adresa Tribunalul de Arbitraj pentru Sport de la Lausanne.

 

Catalanii susțin că Suarez nu a "lovit violent cu brațul un adversar", așa cum precizează raportul arbitrului Gil Manzano, cel care a condus la centru returul cu Atletico Madrid.

Luis Suarez a fost suspendat două meciuri, după eliminarea din meciul Barcelonei cu Atletico Madrid, din semifinalele Cupei Spaniei, astfel că nu va juca în finala din 27 mai. Apelul catalanilor la decizia arbitrului de a-i acorda urguayanului al doilea cartonaş galben a fost respins de federaţia spaniolă

 

Comisia de Apel şi-a justificat hotărârea pe baza imaginilor televizate, subliniind că nu există nicio îndoială pentru al doilea cartonaş galben primit de jucător. Pentru cartonaşul roşu (din două galbene), Suarez a primit o suspendare de un meci. A doua partidă se suspendare i-a fost acordată pentru faptul că a tras de timp la părăsirea terenului, după primirea cartonaşului roşu.

 

După denunţul Comisiei de Arbitri la Comitetul de Competiţii al federaţiei spaniole, el risca până la trei partide de suspendare.

 

Anterior, FC Barcelona anunţase că va face apel la decizia arbitrului Gil Manzano de a-i acorda cartonaşul roşu lui Luis Suarez la meciul cu Atletico Madrid. Arbitrul a explicat în raportul de joc, conform presei, că "jucătorul a lovit violent cu braţul un adversar în disputa pentru o minge".

 

În finala de la 27 mai, FC Barcelona nu se va putea baza nici pe serviciile lui Sergi Roberto, eliminat la returul cu Atletico Madrid.

 

Formaţia FC Barcelona s-a calificat în finala Cupei Spaniei, la 7 februarie, după ce a învins echipa Atletico Madrid, cu scorul general de 3-2, (2-1 în tur şi 1-1 în retur). În manşa a doua, disputată la Barcelona, ambele echipe au avut jucător eliminaţi, Sergi Roberto (59) şi Luis Suarez la FC Barcelona (90) şi Carrasco la Atletico (69).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...