Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Fanii Stelei și ai Rapidului, prezenți la meciul Astrei! Mesajul care a fost interzis de autorități

Recommended Posts

Veq52BS.jpg

 

În tribunele Stadionului ”Marin Anastasovici”, din Giurgiu, la meciul dintre Astra și Genk, scor 2-2, din turul ”16”-imilor Europa League, au fost prezenți și circa 5.000 de spectatori. Printre aceștia s-au numărat și câțiva fani ai Stelei, care au afișat și un mesaj care în cele din urmă a fost interzis. Separat de roș-albaștri s-au manifesat în tribune și câțiva rapidiști.

 

Imediat cum partida a început, susținătorii vicecampioanei Ligii 1, aflați la Tribuna 1, au arborat un banner ce avea drept scop promovarea mitingului programat pe data de 25 februarie în toată țara.

 

”Rapid, Petrolul, Oțelul, FC Argeș, U. Craiova, Unirea Urziceni și mai câte? Până la Steaua... Urmează Dinamo și ați distrus fotbalul românesc. Fiți alături de noi în 25 februarie, ora 11:00”, era mesajul de pe banner. Acesta nu a fost afișat pentru foarte mult timp, întrucât forțele de ordine au intervenit imediat și l-au confiscat, pe motiv că nu a fost anunțat dinainte. 

 

"Pe 25 februarie, vor fi manifestaţii în toată ţara, în toate prefecturile. Şi în Bucureşti se vor ţine proteste. Nu m-am băgat până acum, dar cred că o să mă implic, pentru că vreau să strâng 30000-40000 de oameni", a spus Becali săptămâna trecută, la Digi Sport, referindu-se la ceea ce se vrea a fi cea mai mare formă de protest a suporterilor din România din ultimii 20 de ani.

 

În tribunele arenei cochete din Giurgiu au fost prezenți și câțiva suporteri rapidiști. Pe lângă faptul că aceștia și-au făcut deja un obicei din a veni la meciurile Astrei, datorită lui Marius Șumudică, Daniel Niculae, Alexandru Ioniță 2, Cristi Săpunaru și Dani Coman, declarați rapidiști pe viață, fanii alb-vișiilor au arborat și două bannere, ambele inscripționate cu mesajul: ”Rapid nu moare!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...