Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Florin Andone, tot mai aproape de transferul în Serie A TIM. Anunţul făcut azi de italieni

Recommended Posts

WLUvaX1.jpg

 

Evoluțiile lui Florin Andone din Spania au atras atenția și celor de la Lazio, echipa unde evoluează Ștefan Radu. Italienii au intrat în cursa pentru semnătura internaționalului român, conform calciomercato.com.

 

Florin Andone, care ar fi fost dorit și de Fiorentina în această iarnă, a marcat 7 goluri în acest sezon de La Liga. El a fost remarcat de Igli Tare, directorul sportiv al lui Lazio și fost jucător al echipei din Roma pe finalul carierei, între 2006 și 2008.

 

Lazio, care ocupă locul 6 în Serie A TIM, suferă teribil în ofensivă și are mare nevoie de un atacant. Simone Inzaghi se bazează în special pe Ciro Immobile, care are un sezon excelent, după ce a dezamăgit la Sevilla și Dortmund,

unde nu a rezistat prea mult. Este singura soluție de luat în calcul pentru Inzaghi, în condițiile în care Lazio va renunța aproape sigur la Filip Djordjevic, aflat la al treilea sezon în Serie A TIM. Sârbul a avut mari probleme cu accidentările și nu a marcat niciun gol în această ediție de campionat.

 

Deportivo La Coruna a plătit pentru Florin Andone 4,7 milioane de euro. Este cel mai scump transfer făcut de galicieni în ultimii 9 ani, dar și jucătorul pe care Cordoba a luat cei mai mulți bani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...